281    1    0  

Bosch "Power For All Alliance"-batterier, har det noe for seg?

 5     0
Skal kjøpe 18 V drill, og prøver å sette meg litt inn i ting. Ser for meg at det kan bli en del mer verktøy med tiden (driver å mekker litt på hobbybasis, og skal ikke se bort fra at det kan bli litt oppussing).

Leste følgende tips i en tråd her inne:

Husk også at det kan være greit å velge seg en serie av verktøy med tanke på batteri og lader. Batterier og ladere er veldig kostnadsdrivende. Så dersom du har 3 batterier og 1-2 ladere kommer du lang vei. Da er resterende verktøy gjerne tusenlappen billigere eller noe slikt.


Ser at Bosch har kommet med det de kaller power4all. De skriver: "One of the largest cross-brand 18V battery systems. THE battery for your home and garden."


Det er ikke så voldsomt mange merker som er med på det, og en del av dem ser ut til å være Bosch-eide

Virker heller ikke som dette gjelder for blå Bosch - bare grønn Bosh.

Synes batteripakkene virker litt små med tanke på amperetimer. I farten mener jeg å huske at det stort sett er 1.5, 2 og 2.5 Ah jeg har sett på disse. Litt spakt?Og når vi snakker om batterisystem, så har jo Biltema sin MultiX 18 V. Er det noen som har peiling på hvor disse drillene ligger kvalitetsmessig i forhold til grønn Bosch, blå Bosch, Makita, osv? Biltema kan jo kanskje være en trygg supply av batterier og ladere i årene fremover. Men de koster en del de også.


Hva gjør de andre merkene? Holder de seg stort sett til én batteritype per merke, eller varierer det mye fra modell til modell?
Siste redigering: 22. april 2021 20:52:16 av steinar78