14 052    32    6  

Muttertrekker fra Biltema/jula - erfaringer?

 1 351     Hordaland     1
Hei
Er det noen med erfaring på disse muttertrekkerne som Jula og Biltema selger? Er vel stort sett samme maskina vil jeg tro. Er billig hvis det funker men helt bortkastet hvis de ikke klarer å løsne en bolt som sitter litt.

Tenkte og å kjøpe en momentstav på 110nm.

http://www.biltema.no/no/Verktoy/Elverktoy/Muttertrekker/Hjulmuttertrekker-IW-450-2000022920/?artId=17185

http://www.jula.no/catalog/bil-og-garasje/biltilbehor/dekkverktoy/elektriske-mutterstrammere/muttertrekker-009120/
Signatur

   #1
 146     0
Jeg har noe tilsvarende (kjøpt på Clas tror jeg). Fungerer ikke på de boltene som sitter litt. Må løsne de med håndmakt først også bruker jeg muttertrekkeren etterpå. Går litt raskere med maskinen, men er enig i at det er litt bortkastet når de ikke får løsnet de fleste boltene ( og de sitter ikke veldig fast).
   #2
 10 242     Akershus     0
Jeg har prøvd en sånn som du linker til. Totalt ubrukelig, orker ingen verdens ting. Handler du allikevel en sånn, så kan du spare deg momentstaven.
Signatur
  (trådstarter)
   #3
 1 351     Hordaland     0
Biltema eller Jula sin du har prøvd? Er jo rart at den fra Biltema har kommet såpass greit ut i test hvis det er ubrukelig.. Men er skeptisk mtp prisen!
Signatur
HSt
   #4
 22 209     Sørum     1
Har hørt om andre som har tilsvarende med momentstav og med 400Nm teoretisk innenfor rekkevidde ville jeg ikke prøvd uten momentstav (ca 98-115Nm er normalområdet på de bilene jeg bytter hjul på). Har bare hørt at etterkontroll med momentnøkkel ikke har gitt justering av tiltrekking. Men nå vet jeg at dette ikke var Clas O, eller Jula, men i samme prissegment tror jeg. Hvis Clas O varianten ikke er god noen som har prøvd Biltema og Jula's?
   #7
 5 979     Finnmark     0
Min lille 18 volt Makita har oppgitt 250Nm, og den klarer stort sett å løsne dersom jeg har brukt momentstav ved montering........ Må av og til bruke den store på 450Nm.......

.......Så disse det linkes til bør jo fungere på personbil mm??
Signatur

   #10
 707     0
Jeg kjøpte stanley kompressor med muttertrekker på jula, og da klarte ikke muttertrekkeren å få løs en eneste av boltene som var taightet med hjulkryss. Å løsne med skrallen gikk helt fint. Jeg tror nok du må en del opp i pris før du kan regne med å løsne bolter som sitter litt med muttertrekker.