394    11    1  

Ø2 mm bor for tre

 184     0

Hei.


Jeg har i alle år hatt et bit- og borsett, hvor det mest hyppig brukte boret er den på Ø2 mm for tre, og med sekskant-sokkel (eller hva det heter). Her om dagen gikk denne i stykker, og det å få kjøpt en ny en viser seg å ikke være så lett.

Ser at Jernia har et sett og Bauhaus her et sett men jeg synes prisen er relativt stiv med tanke på at jeg kun mangler dette ene boret. Det hos Bauhaus er endel dyrere, så kanskje kvaliteten er bedre enn den på Jernia, så dersom jeg må velge går jeg kanskje for den fra Bauhaus.

Er det noen som kjenner til andre forhandlere som har borsett (med sekskant-sokkel) jeg bør vurdere? Hadde det gått an å kjøpe kun det ene boret jeg mangler hadde det vært topp, men hverken på Jula, Coop Bygg eller Clas Ohlson har det dette.   #10
 5 067     Sørnorge     1
På ebay kan du finne sett med 10 (eller fler) bor i hver størrelse. Jeg kjøpte et sett med 100 bor som hadde 10 i hver størrelse fra 0,5mm til 4mm - altså i skritt på 0,5mm + 2,8mm og 3,2mm. Typisk de størrelsene man knekker oftest. Kostet vel en hundrelapp eller så inkl frakt.