8 310    6    0  

Power 8 workshop: Batteriverktøysett fra Netthandelen

 4     Vestlandet     0

Er det noen på forumet her som har noe kjennskap til batteriverktøy-settet fra Netthandelen.

Budprisen det går for er ca. kr. 1500.- og oppover, og da får man drill som kan brukes som søyleboremaskin, sirkelsag som kan brukes som bordsag osv.

Liker helst og kjøpe kjende merker, men det såg jo ut til at man får mye for pengene med dette settet.
Power 8 workshop: Batteriverktøysett fra Netthandelen - Power8Workshop.jpg - X-ray

   #1
 81     0
Jeg kjenner ikke til dette merket, men jeg kan gi deg min erfaring med elektroverktøy generelt.

Da jeg giftet meg for 6 år siden, var jeg freidig nok til å skrive på ønskelisten at "vi" (jeg) ønsket oss en god batteridrill med to batterier. Det fikk jeg, en AKG-drill. Den har vært gull verdt gjennom byggeprosessen med bygging av 60 kvadratmeter platting, montering av kjøkken osv.

I byggeprosessen fikk jeg etter hvert behov for en nummer to drill - fordi AKG-en begynte å bli dårlig på batteriene. Jeg kjøpte da en billig Kellen-drill til 250,- I og med at denne var en "nummer-to-drill", hadde jeg ikke samme forventningene til den som til AKG-en. Derfor ble jeg faktisk veldig fornøyd med den. På en annen side kjøpte jeg en Kellen sirkelsag. Denne var alt for tung og rett og slett ikke håndterbar.

Nå skal vi til å bygge igjen. Noen kollegaer av meg hadde kjøpt Makita-verktøy fra www.maxtools.com (USA), og jeg hev meg på. I dag er jeg den lykkelige eieren av et sett med Makita verktøy som er av en helt utsøkt kvalitet og som jeg _aldri_ ville hatt råd til om jeg skulle kjøpt det i Norge.

Anbefalingen min er: Kjøp gjerne copy-tools som den du refererer til, men ikke forvent at de skal levere det samme som et godt verktøysett. Skal du gå i gang med seriøs husbygging anbefaler jeg deg å investere noen kroner i skikkelig verktøy. Du vil ikke angre.

Edit: Det kan nevnes at jeg betalte ca 10 000 inkl. frakt, tollgebyr og mva for Makita Professional Tool Set bestående av:

- Sirkelsag
- Skrutrekker (fantastisk verktøy med vannvittig moment!)
- Drill
- Stikksag
- Vinkelsliper
- Bajonettsag
- Radio
- Lykt
- Totalt 4 stk 18v litium-ione batterier
  (trådstarter)
   #2
 4     Vestlandet     0
Eg er enig med deg at det er bedre å kjøpe kvalitetsverktøy som man vet man blir fornøyd med, selv om prisen er høyere enn den man i utgangspunktet hadde tenkt å betale.

Kjøper man et helt Makitasett som du gjorde er jo dollarkursen naturligvis avgjørende hva tid som er den rette til å slå til.

Selv om det nok blir dyrere så kan det jo kanskje være en idé å kjøpe kun det man har mest bruk for, for så å kjøpe litt av gangen av det andre ”kjekt å ha” slik at man har det meste som er settet etter et par tre år.

   #3
 21 500     Enebolig     0
Jeg har dårlige erfaringer med kjøp fra den sjappa der. Lurer folk til å kjøpe skrot for overpris.
   #4
 12     Saltdal     0
Verktøyet er sikkert greit nok til "gjør det selvere", men min erfaring med sånne "billige" sett er att batteriene er av laber kvalitet...
   #5
 250     0
kjøpte en gang ett tilsvarende sett sim du har der, skulle være 18v . men fy f... å noe dritt. aldri mer. prøv heller noen søk på verktøy i usa . finner veldig mye bra der borte. har kjøpt makita sett fra red cap tools. suverent verktøy
   #6
 5 116     Troms     0

Jeg har dårlige erfaringer med kjøp fra den sjappa der. Lurer folk til å kjøpe skrot for overpris.


Regelen for kjøp av verktøy i Norge gjelder fortsatt med andre ord: "Du får det du betaler for"...
Signatur