218    7    0  

Skrumaskin til gips.

 36     0
Hei. Noen som har erfaring me skrumaskin til gips? Hva er best? Sett litt på hilti men usikker.

   #1
 6,435     Akershus     0
Mener du på bånd? Har brukt makita. Funker fint. Om du mener uten bånd er jeg veldig fornøyd med Metabo sin.


.Thag
TSt
   #5
 14,532     0
Jeg har Senco, hvis det er noe en benytter regelmessig hele tiden er batteri OK ellers må en huske å vedlikeholdslade alle batteri verktøy så de ikke blir liggende og blir for utladet.

Ved nyere gipsplate typer som Fermacell så får jeg litt bøss inn i mekanismen på tuppen når jeg skrur så en bør passe på å riste / blåse rent en gang i mellom. Bøsset er litt større enn fra vanlig gips så tror det er derfor. Ved veggplater er dette aldri noe problem.

Men selv med dette er det veldig greit med plate heis til tak. Jeg hadde hjelp til et tak og den som var med trodde ikke det var så stor fordel men spurte raskt om å få låne den når han skulle legge et tak selv sammen med en annen etter først å ha prøvd uten.
   #6
 2,384     0
Jeg har brukt Makita sin i en hel etasje nå, både vegger og tak.

Så lenge en klarer å holde den i rett vinkel så en ikke skrur skjevt så er den helt super. Men litt ustødig så må en gå over med skrumaskin i ettertid. Men dette gjelder vel alle slike gipsautomater.

Etter litt øving så går dette helt fint, men i starten rotet jeg fælt. Alt i alt godt fornøyd og har spart meg for mye tid
   #7
 119     aust agder     0
har bare brukt hilti med ledning, men den funker ihvertfall bra. både til gips, spongulv og terrasseskruer. har både sd5000 og sd2500. hadde valgt 2500 hvis jeg bare skulle ha en.
hvis du skal skru hardgips så er anbefalingen fra motek en med maks hastighet 2500, og har erfart at man må la skruen spinne litt i gipsen før en trykker på og skrur den helt inn, for å unngå roser rundt skruen.
Signatur