258    3    0  

Skrumaskin/drill

 1     0
Heisann. Jeg skal kjøpe en gave til min far som er tømrer. Jeg skal kjøpe en drill. Lurer på hva som er det beste man kan kjøpe til en proff håndverker? Ser det er mange ulike merker, bosch, makita, dewalt osv. Kan gjerne legge ved en lenke til maskinen dere anbefaler også.

Takker for alle svar Smile

   #1
 2 310     Vestlandet     0
Hei.

Ein proff handverkar har kanskje mykje bra verktøy frå før?

Eg ville først undersøkt om far din evt. har verktøy med batteri frå eit merke frå før. Om han har ladar og batteri som fungerer på nye verktøy frå eit merke, kjøper du drill i rett prisklasse frådet merket. Då slepp du og kjøpa med batteri og ladar, som gjer at du kan kjøpa ein betre drill for same pris.

Eg hadde nok vorte kjemoenøgd med t.d. ein drill frå Bosch. Men eg har ladar og batteri frå Makita, så eg held meg til kun Makita.

Om det vert Bosch, Makita eller Dewalt er nok ikkje det viktigaste, då alle tre leverer mange gode verkty dei fleste vil vera nøgd med. (Personleg held eg ein knapp på Makita og Bosch over Dewalt).
Signatur
   #2
 352     Vestlandet     0
Lurer på hva som er det beste man kan kjøpe til en proff håndverker?

Hilti?
Husk at som proffbruker har din far ofte bedre rabattavtaler på slike ting enn du selv.
   #3
 1 499     Akershus     0
Det viktigste er kanskje muligheten til å utgiftsføre. Totalt virker det lite hensiktsmessig å kjøpe inn noe firmarelatert til en med eget firma, eller med mulighet til å disponere verktøy på arbeidsgivers regning.