#31
 1 654     Trondheim     0

32mm forstner bit (aner ikke hva disse heter på norsk) gikk gjennom treverket som smør og det hørtes ikke ut til at maskineriet hadde problemer med dette over hodet.


Hvilket treslag gjorde du testen med?
Signatur

   #33
 1     0
Jeg har hatt denne maskinen i noen år, og den er fortsatt god til mitt bruk. Har brukt opp til 45 mm forstnerbor i endeveden på fersk bjørk uten at maskinen har problemer med det.
   #34
 793     Østfold     0
Nå har jeg snart hatt denne maskinen ett år og selv om jeg ikke akkurat har slitt den ut, så må jeg si jeg har forelsket meg i den. Til slik boring jeg driver med er den rett og slett midt i blinken.

Jeg er overrasket hvor sterk denne maskinen er. Her om dagen boret jeg med 90mm hullsagbor. Den hadde ingen problemer med dette.

Ellers så brukes den mest til småting som boring i treverk etc.

Det eneste jeg ikke liker så godt med den er at det er et hjul og ikke slike håndtak man drar i. Ikke noe krise for min del, men jeg føler at man har mer kontroll med håndtak.

Skal man bore veldig mye vil jeg nok anbefale et bedre tvingesystem. Men til mitt bruk er dne som sagt helt super. Liten plass tar den også. Til prisen mener jeg dette er et kupp.

PS! I skrivende stund får man denne til 1.999,- på Clas Ohlson!

Her har den fått sitt eget hjem:

Test av Bosch PDB40 Søyleborrmaskin   - IMG_2108.JPG - Logiman
Signatur