5 051    60    3  

Trenger ny batteridrill til rundt 1000 kroner

 2 376     0
Hei.

Jeg aner rett og slett ikke hva jeg skal velge. Ganske beskjedent behov og ikke spesielt ofte, men jeg vil likevel gjøre et bra kjøp når jeg først skal kjøpe med tanke på at fremtidige behov fort kan endre seg.

Typisk bruk blir for å feste hyller, tvfeste, montering av ikeamøbler, samt noe boring i tre. 

Problemet er jo at der finnes så ekstremt mange ulike modeller. 

Er de billige kjedene sine egne merker noe å satse på?  For eksempel Cotech?

Eller er det verdt å bruke det dobbelte for Bosch på denne eller denne pakken?

Kanskje dere vet om noen modeller som er på kampanje i disse salgstider som jeg bør vurdere?

   #1
 895     0
Hadde gått for Bosch sin. Har den selv, og er svært fornøyd. Bruker den til det aller meste av skruing og borring. Jeg har flere ganger brukt den til ting den strengt tatt ikke er beregnet for, men den har ikke protestert nevneverdig enda. Glemte den til og med ute i tidenes drittvær et par dager... Det er verdt å merke seg at den selges med litt forskjellige Ah på batteri, som kan gjøre at prisen varierer litt. Men jeg har ingen erfaring met Cotech sin, så den kan jeg ikke uttale meg om.
  (trådstarter)
   #2
 2 376     0
Ja jeg heller litt mot Bosch selv. Av de som er aktuell med hensyn til pris så er det de to pakkene jeg linket til, eller en pakke med 1x2Ah batteri. Vil heller ha 2x1,5Ah batteri en ett enkelt tenker jeg.

Noen erfaring med å handle fra verkter.no?
   #3
 895     0
Ingen erfaring. De fleste fysiske verktøysbutikker selger den for rundt samme pris uansett. Betalte vell ca 1200 inkl. moms for et års tid siden for den med to batteri og bor/bits i tøykoffert.
   #4
 705     0
Bosch sin grønne 18v er et glimrende valg når den er på tilbud. Jeg ville heller hatt to 1,5ah batteri enn et 2ah batteri. Mine 2ah batterier holder som regel lengre enn arbeidsøktene mine, men det er likevel kjekt og alltid ha et fulladet tilgjengelig.

Bitsene i bosch sitt sett er ikke magnetisk. Jeg syns det er en såpass stor fordel om de er det, at jeg kjøper løse magnetiske bits etterhvert som de i settet blir utslitt. Jeg ville vurdert å heller kjøpt magnetiske bits enn settet. Skjelden jeg bruker mer enn 20 og 25torx til mer enn 2-3skruer i slengen, og bitsforlenger har du kanskje liggende og slenge fra før?
  (trådstarter)
   #5
 2 376     0
Noe tips til hvor jeg finner den til samme pris i fysisk butikk?

Clas Ohlson, Jula og Coop Bygg fører ikke GSR serien når jeg sjekker deres nettsider.

18V er vel overkill til mitt bruk? Vil ikke 10.8V fungere i massevis, samt størrelsen på den vil gjøre den ganske grei til mitt bruk tror jeg.

Den dagen jeg trenger kraftigere saker kan jeg jo utvide med en 18V slagdrill Smile

Settet med bits og borr er jo billigere enn det uten, var i grunn derfor jeg linket til den her. Noe stort behov for bits og bor i pakken har jeg ikke, men at det følger med koffert eller bag er jo greit for oppbevaring.
   #6
 992     Østlandet     1
10;8v holder i massevis til bruket du lister.

Verdien av å kjøpe 18v vil være lavere terskel for å utvide med flere verktøy i samme serie senere fordi du allerede har lader etc.

Dog, verdien av en lett drill er at du blir mindre sliten på lange økter og at fruens terskel for å ta et tak blir lavere.

  (trådstarter)
   #8
 2 376     0
Ja jeg så på den da jeg var å så på Cotech, men likte bedre Bosch.

Dewalt har kun et batteri som er på 1,3Ah og kun 24 Nm moment. Bosch koster 150 kroner mer og har to batteri på 1,5 Ah og er på 30Nm.

Er det noe som gjør Dewalt til et bedre kjøp?
   #9
 85     0
Boschen er konge. Liten og lett som er veldig praktisk, samtidig er den veldig sterk. Er budsjettet rundt 1000kr ville jeg absolutt tatt boschen. 2 batterier er av og til gull verdt så jeg ville prioritert det. Den har bare 10mm chuck, men 13mm er vel ikke så aktuelt for en slik drill uansett kanskje.

Hadde du hatt en 18v drill fra før kunne du sikkert fått en slagskrutrekker på tilbud til rundt 1000kr, men det var jo ikke aktuelt her.