1,149    23    4  

Mangler kontakt på komfyrvakt.

 17     0
Hei, jeg kjøpte en komfyrvakt på finn. Jeg fikk beskjed om at det manglet en del som jeg kunne kjøpe på nett. Klarer ikke finne ut hva denne delen heter. Ut fra bildet, hva mangler jeg slik at komfyrvakten blir komplett? Vet noen hvor jeg får tak i dette?
Mangler kontakt på komfyrvakt. - image.jpg - Tommeltottsnekker

HSt
   #2
 36,636     Lillestrøm kommune     0
Vil tippe at TS ender opp med å måtte betale mere enn en ny enhet før denne virker dette er et tabbe kjøp

Komfyr vakter har desverre så odde oppførsel at en ofte trenger tilgang på support for å få de innstilt korrekt da er ikke Finn.no enheter det en bør satse på
   #3
 1,177     Rogaland     0
Fikk innstallert KV hos modern for 3år siden, av den typen du viser. Mange som hadde klaget på at den ikke virker som tiltenkt. Så modern fikk ny, tror hun er på 3dje type nå.(gratis) Derfor greit å ta slikt igjennom elektriker............
Signatur
   #4
 3,277     I huset mitt     0
De komfyvaktene fra InnoHome er det en negativ stemning for her på forumet, og de aller fleste som spør får lite hjelp annet enn beskjed om å kjøpe en gitt annen type. Rykte spres.Wink

Problemet med den utgaven som trådstarter har er at sensoren ikke har utbyttbart batteri. Batteri holder desverre ikke så mange år som de planla, men ved reklamasjon så yter Efa god service og bytter oftest sensor til ny type kostnadsfritt innenfor 5 år.

Som HSt er inne på, ikke sikkert at det lønner seg å kjøpe slike ting brukt på finn.
Vent og sjekk heller når det er tilbud på dem ny.Cool
TSt
   #5
 14,523     0
Hvis det genereres mye feil vil batteri også bli fortere brukt opp (Den vil gjøre det hvis den ikke er korrekt satt opp)
Har erfaring fra et sted som ikke er bolighus men mange forskjellige brukere og her må jeg bytte batteri på sensor mye oftere enn vanlig.
   #7
 5,749     OSLO     0
folk er dumme. kjøpe sånt på finn.... totalt bom-kjøp det der....spare seg til fant er det noe som heter, stemmer godt med TS sitt kjøp....


må jo uansett monteres av elektriker , og han vil sikkert ikke montere noe ukomplett dritt fra finn, som han må knote med for og få til og funke.... og som da kanskje ikke funker lenge før det er noe trøbbel...

   #8
 1,454     Oslo     2
Vi har alle ytringsfrihet - heldigvis. Å karakterisere Tommeltottsnekker som dum er vel ganske så dumt.

Spørsmål til Hirobofly: Går det altså ikke an å åpne opp sensor og skifte batteri?
Mitt siste spørsmål: Hvorfor er det spesielt vanskelig å montere en komplett Innohome selv?
Signatur
   #9
 3,277     I huset mitt     0
Joda, nå skal du høre: Grin

På den gamle sensoren så er knappcelle-batteri loddet inn/celle med loddeører. Jo, det går å bytte batteri selv, men vil ikke karakteriserer den oppgaven som noe alle og enhver gjør.
På de nye sensorene så er batteri i sokkel, bruker bytter enkelt selv.

Innohome har ulike typer slike komfyrvakter, noen er for rehab og noen for fast/ny-installasjon. Den for rehab plugges inn og er lovlig gjørt av alle som er litt oppegående.
Den for fast installasjon er jo elektrikermat, og ikke uvanlig at netopp elektrikere passer på yrket sitt så bra de kan.
Men spesielt vanskelig er ingen av de å montere. Cool

   #10
 1,454     Oslo     0
TAKK! Dette var interessant.

Det finnes visst to typer: SGC 510 og SGK 510. Dette er uinteressant for TS. Han har jo sensor og mottaker, som er fabrikkparet og sender på 433 MHz. 

Konklusjon: Får TS tak i den manglende kabelen, så er det absolutt mulig å få utstyret i drift.
Signatur