87 192    53    31  

Problemer med brannvarsler fra COOP, "NO-FLAME"

 296     Noreg     9
Har kjøpt optiske brann/røykvarslere fra COOP av merket No-Flame, dansk produsert.

Har problemer med to av de og tenker å levere dem tilbake.
De kommer med små varselpip iblant. Har prøvd alle mulige utveier ihht. bruksanvisning, samt byttet batterier to ganger uten at dette hjelper

Noen andre som har hatt liknende problemer?
Problemer med brannvarsler fra COOP, "NO-FLAME" - _bdI1TVn5XnQRkRn2CPuE60SdyrxlwjVzHjSso2cu1I.jpg - gauk1

Ebe
   #2
 4 452     Vestlandet     1
Jeg regner med du har byttet 9v batteriet, og ikke 1,5v? 9v går på brannvarslingen mens 1,5v (AA) går til seriekoblingen.
Signatur
   #3
 2 264     3
Brannvarslere som tuller hadde jeg levert tilbake over en lav sko. Disse skal gjøre jobben riktig EN gang. Er det noe som tyder på at de ikke klarer dette, er det rett tilbake.

Det blir som å fundere over annet sikkerhetsutstyr, er det feil, skal det byttes uansett, punktum.

Det var vel en tråd for ett år eller 2 siden her, der mange hadde problemer med en annen produsent av røykvarslere, alle kjøpt på Coop.
   #4
 557     Sørlandet     0
Har selv tre av disse liggende oppkoblet og sammenkoblet på en hylle. Har ikke fått somlet meg til å montere de (har andre varslere, ikke seriekoblet, i drift) og lurer nå på om jeg kanskje heller skal ta de med på hytta siden varslerene der er klare for å bli pensjonert.
   #6
 24     0
Takk for lenke. Vi har akkurat kjøpt og montert 4 stk av desse, men no vert det tur til butikken for å bytte dei ut med noko anna!
hro
   #7
 1 574     Trondheim     1
Interessant og leser litt ned i teksten
Testen viste også at sju av røykvarslerne hadde mindre avvik. For disse er det ikke gitt salgsforbud, men produsentene er bedt om å sørge for at avviket blir rettet innen en gitt frist.

Spørsmålet er hva dette vil si for de som har anskaffet slike varslere med avvik - vil de kunne bytte ut denne med en feilfri etter at avviket er rettet?
Signatur

   #8
 186     Bergen     2
Jeg har selv slike varslere fra No-Flame (kjøpt via Coop OBS)..

Men ser at avvikene gjelder varslere med art-nr: 83198...

Mine har art-nr 83199. Sertifikatnummer og selve modellbeskrivelsen(KD-101LD) stemmer med det som står i artikkelen der...

Er mine også berørt da...er jo greit å vite : slike ting som bare SKAL fungere 100% når de trengs.
mbg
   #9
 88     Troms     1
Jeg har hatt 6 slike, var plaget med mye feilalarmer. Og en slo seg helt vrang og gikk uansett hva jeg gjorde med den. Ble lei samt følte meg ikke lengere trygg på de så ble byttet med deltronic.
   #10
 186     Bergen     0
Jeg har 9 (ja NI stk)... Om dette er dritt som tilbakekalles skal i allefall dette rett i retur til Coop OBS Bygg ASAP.  Selv om mine ikke har vist tegn til "sykdom" enda.