140    3    0  

Seriekoblede røykvarslere på nettspenning og batteri.

 33     0
Driver med rehabilitering av en kjellerleilighet og har forstått at det stiller krav om røykvarslere på 230V. Har tenkt til å bytte i resten av huset også, men foreløpig ikke legge opp kabling til dette.
Ønsker derfor røykvarslere på 230V til leiligheten som er seriekoblingsbare med batteridrevene røykvarslere til resten av huset. Noen som vet om dette leveres?

  (trådstarter)
   #2
 33     0
Nest protect var fin. Skal vurdere den, men synes den var veldig dyr. Trenger helst 8 stk, og 11.000,- for røykvarslere syntes jeg er litt vel, men om noen har erfaring og kan anbefale denne eller andre så setter jeg pris på tilbakemelding.
   #3
 2 835     I huset mitt     0
Dyre er de ja.Cool
Men se etter eks 20% tilbud på Clas eller lignende som dukke opp av og til.
Blir fortsatt penger med 8stk, men noe mindre enn 11k.

Jeg har 5 av disse selv, fungere glitters.
Tester seg selv månedlig med alle funksjoner (lyder/stemmer++), selvtest på sensorer og batteri hver dag, har satt opp at den på soverommet skal vise status på hele anlegget når lyset slukkes. (ro i sjela med å se en grønn ring som sier alt iorden med alle enhetene når lyset slås av).

Oppsett går som en lek; den første må settes opp manuelt, deretter så lære man de neste opp fra den første/en av de som er satt opp.