168    3    0  

Trådløst kamera

 159     Son     0
Har planer om å montere trådløse overvåkningskameraer både ute og inne. 

Er det noen som har noen erfaringer, eller er det hipp som happ?

HSt
   #1
 35 872     Lillestrøm kommune     0
Reolink kamera

Skal du være sikker på bevegelses deteksjon må
du ha kamera med AI (kunstig intelligens)

Jeg har kjøpt kamera med 2-veis lyd det fungerer bra på iPhone noe problem med Feedback med Android, men det kan være telefon spesifikt problem på telefonen jeg har testet
   #2
 4     0
Vil også gi en tommel opp for Reolink. De har gode kameraer om man ser på ytelse og kvalitet mot pris, og et bra app-system på mobil og PC.

Det er et flust av kameraprodusenter å velge i, med stor variasjon i pris og kvalitet. Det er derfor lurt å sjekke andre sine erfaringer med produsenter, kameramodeller, og tekniske løsninger som apper, funksjoner og brukergrensesnitt.

Jeg antar du mener wifi-baserte kameraer når du skriver trådløse, og ikke mobilnett (med SIM-kort).
Husk da at du trenger et jevnt over stabilt og sterkt wifi-signal alle stedene du monterer kameraer. Wifi-baserte kameraer kommer også enten med batteri (som jevnlig må lades), eller med en strømadapter, hvor du må passe på at strømledningen rekker nærmeste stikkontakt. Trådløse kameraer ment til utendørs bruk kan ofte komme med solcelle-lading, noe som gjør plassering enklere. (vær likevel obs på at det i vinterhalvåret ikke er sikkert kameraet får nok strøm om det er jevnlig i bruk)

Det mest stabile alternativet til trådløse kameraer er kablede PoE kameraer (strøm via ethernetkabelen). De kan filme kontinuerlig, og strøm og signal går via én enkel kabel. Minuset er da kabelføring og potensielt mer omfattende monteringsjobb for å få det visuelt pent.  

EDIT: Legger også til at du bør gjøre en nøyere personvern- og sikkerhetsvrudering når du monterer kameraer innendørs. Som skrevet over er det store variasjoner i kvalitet og utførelse mellom produsenter og deres tekniske løsninger. Du bør som absolutt minimum forsikre deg om at kameraenes grensesnitt og video/lyd-strøm ikke er direkte tilgjengelig fra internett.
HSt
   #3
 35 872     Lillestrøm kommune     0
Ikke forvent at du kan lade batteriet i streng kulde på batteridrevet kamera, men det lader rimelig raskt på Reolink, nå har ikke kamera stått hele vinteren (kjøpt i vinter) men jeg har bare ladet en gang.