2 083    5    1  

Verisure Stavanger Aggressive selgere

 667     1
Nettopp hatt besøk på døra fra 2 Verisure selgere. Mer aggressive selger/svensk jente skal man lette lenge etter. Først begynner hun å snakke dårlig om den eg har i dag, aldri en bra start. Så vil hun at eg skal slippe dem inn, siden det regner og hun vil vise meg hva hun kan tilby. Eg sier eg ikkje er interessert, men hun fortsetter. Eg sier nei takk, hun vil inn og forklare hva dem kan tilby, sier at dem kan tilby direktemelding til brannvesenet (hjemmesiden sier noe helt annet). Eg sier nei takk igjen, og nevner at dem var her for 2 mnd siden. Det sier hun ikkje kan stemme, siden dem begynte i sist uke å gå på dørene til folk. Hun prøver seg igjen med om at hun kan komme inn. Eg sier at det kan hu bare glømme, at eg e fornøyd med dem eg har, og at det bør holde. Igjen begynner hun om alt dem kan tilby, nevner en test dem vant om raskes utrykning, snakker igjen dårlig om dem eg har bla bla bla. Sier vennlig nei takk, ikkje interessert, og hun begynner igjen. Eg kjenner at nå er tålmodigheten min oppbrukt og dørå blir lukket.

Får ikkje lyst til å kjøpe noe når folk kommer på dørå, for alt eg vet kan dem vær uærlige sjeler/krimineller som er ute å myser.


   #1
 499     Porsgrunn     0
Opplevelsen min med kundeservice er også ekstremt dårlig. Arrogante og ufyselige folk som skulle hatt juling. Til og med oppsigelsen var et helvete å få til, og de svarte ikke på min skriftlige oppsigelse (som jeg måtte fordi telefon ikke var gyldig oppsigelse).
   #2
 407     Buskerud     0
Samme her i Drammen også. Har ikke tall på hvor mange ganger de har vært innom her for å prøve å selge alarmtjenester, men et høflig nei takk, ikke interessert skjønner de ikke ihvertfall. Jævlig lei disse folka her. Svenske som norske.
Signatur
   #5
 822     Stavanger     0
Samme med sektor alarm i Stavanger. Pågående og feilinformasjon til kunder. De tilbyr direktevarsling til 110 sentralen påstod dem. Var løye det sier jeg da jeg jobber i 110 sentralen og vet at det ikke er direktevarsling. Da ble det tyst..
Signatur