10,629    23    0  

Vurderer g4s alarmsystem

 13     Sweetspot     0
Kan du forteller meg om positive og negative erfaringer med G4S alarmsystem? Vurderer nettopp dette selskapet mtp pris!

HSt
   #1
 36,742     Lillestrøm kommune     0
For mange år siden var fremmøtetiden ved alarm 1t40min i sentralt i Trondheim, vi ga aktuell nabo beskjed om at han kunne sende regningen i retur for oppmøte.  Men det kan jo hende at de har blitt flinkere nå.
   #2
 350     Rælingen     0
Jeg har alarm fra G4S. Utstyret eier jeg selv, da jeg har hatt alarmen over noen år. Jeg synes de har dyre mnd-priser, så jeg fikk prutet ned prisen fra 379,- til 316,-. Batteriskift på alarmsentralen skulle de ha 600,- for. Da bestilte jeg heller nytt batteri fra utlandet til ca. 100,- i stedet og skiftet det selv. De har lang utrykningstid, og ofte er naboer eller venner nærmere enn det G4S er. På bakgrunn av dette skal jeg nå si opp avtalen med G4S og heller omprogrammere alarmen til å sende sms til meg og 5-10 andre naboer og familie hvis alarmen går. Dette koster jo ikke annet enn hva et datatrafikk-sim koster pr mnd (25,- eller der omkring). Huset er jo merket godt med skilter fra G4S allerede, så de vil jo skremme noen uvedkommende i hvertfall.
Signatur
   #3
 576     0
Tipper de er raskere på plass for å fjerne de merkene når du sier opp abb. enn hva de er om alarmen går...  Wink
   #4
 350     Rælingen     0

Tipper de er raskere på plass for å fjerne de merkene når du sier opp abb. enn hva de er om alarmen går...  ;)


Ja, de kan jo prøve å fjerne disse merkene... Da går det nok en kule varmt utenfor her tenker jeg. Er jeg som eier utstyret, og merkene er en del av utstyret.
Signatur
   #5
 3,387     0
I følge kontrakten har de restt til å nedmontere skiltene om alarm når abb sies opp.

Jeg betaler kr 60 pr mnd til et firma som lever simkort, abb på kortet og som overvåker at alarmen min er i orden. Om jeg skal ha alarmen sendt til tre fire andre tlf-nummer i en periode eller to så sender jeg dem en epost og så programmerer de om i sin sentral. Koster ikke noe ekstra. Sms ved alarmer etc betaler jeg kun sms-prisen på ikke noe mer.

   #6
 24,748     Akershus     0
Vurder om du ikke skal droppe hele alarmen. Abonnementskostnadene blir masse penger over tid.
Signatur
   #7
 350     Rælingen     0

I følge kontrakten har de restt til å nedmontere skiltene om alarm når abb sies opp.

Jeg betaler kr 60 pr mnd til et firma som lever simkort, abb på kortet og som overvåker at alarmen min er i orden. Om jeg skal ha alarmen sendt til tre fire andre tlf-nummer i en periode eller to så sender jeg dem en epost og så programmerer de om i sin sentral. Koster ikke noe ekstra. Sms ved alarmer etc betaler jeg kun sms-prisen på ikke noe mer.
Jaja, om de vil vaske vekk limrester fra 14 vinduer og male over der merkene har sitti på husveggen, skal de få lov til det. Nye merker ordner jeg gjennom jobben uansett.
Signatur

   #8
 3,387     0
Nå har jeg satt opp egne skilt om alarm og camera og satt opp 5 cameraer ute pluss noen artige små lyskastere som reagerer på bevegelse. Ikke bare slår de seg på men de følger etter bevegelsen ved å vri seg og flytte lysstrålen Helt genialt og kostet bare noen hundrelapper på Nettauksjonen.

Jeg skal like å se de som driter i skilt om alarm og kamera, går mot huset med en lyskilde som følger dem hele veien og smiler til kameraet mens de forsøker bryte gjennom 3 lags vinduer. Ogkommer de seg inn står alarmen og uler så kraftig at en bør ha øreklokker for å unngå varig skade på hørselen.  Grin :D

Det eneste jeg mangler er en illsint dobbermann eller rottweiler. Annen type hund med stor kjeft og aggresive tendenser fungerer også svært forebyggende mot innbrudd.

En bekjent av meg har koblet lyden av en illsint hund inn på alarmsensorer slik at dersom en går rundt huset så høres det ut som om hunden går fra rom til rom og bjeffer. Det høres så utrolig realistisk ut. Og så har han lagt inn en slik funksjon at dersom en rører dørklinka går hunden helt amokk.

Enda jeg visste det var en juksealarm må jeg si det føltes litt creepy ut å åpne døra. Jeg var nesten forberedt påat det skulle komme ut en sint jevel.

En innbruddstyv er mye reddere for en sint hund enn for securifireGnome som kommer om en time.
   #9
 340     Nord-Norge     0
Har jobbet i 7-8 år innenfor sikkerhetsbransjen, og jobbet hos flere selskap.
Det du bør se på er hvor mange kunder de har i det området du befinner deg. Dette gir deg en veldig grei pekepinne på hvor lang tid det vil ta før de er hos deg hvis alarmen går. Er det få kunder i det området, vil det være større sjanse for at de er på oppdrag langt vekke fra ditt hus. Mange kunder i ditt område, større mulighet for at det er mobile patruljer ute i ditt område.
Når det kommer til selve produktet de tilbyr, så har det tidligere vært lite som skiller de store. Det kan være noen spesielle kampanjer de kjører for å komme seg inn i ett område og slikt, men alt i alt, er det meste likt. Mye smak og behag, og mye som forsikring, kommer helt an med hvem du snakker med om folk er fornøyd med det de betaler for alarmen.

Se også på om du trenger en innbruddalarm, innbruddalarm med brannvarsling osv osv.
Hva skal til for at du er fornøyd med produktet?
Hva gjelder ved en alarm? Varsling til hvem? Hva hvis det er en falsk alarm? Hvor mye må du da betale for utrykningen?
   #10
 492     Trondheim     0


Jeg betaler kr 60 pr mnd til et firma som lever simkort, abb på kortet og som overvåker at alarmen min er i orden.Hva heter disse? Hvilken alarm er det du har/som anbefales?

Vi sender forhåpentlig vis inn igangsettingssøknad nå om noen dager og alarm er noe jeg ønsker å ha kontroll over og montere selv.