9,943    11    0  

[IMG] taggen er borte

 557     Fetsund     0
Jeg sliter med å få lastet opp vedlegg med denne funksjonen ved postering av nye innlegg. Får beskjed om at "Vedlegget kunne ikke lagres [..]".

Hva skjedde med

   #2
 1,431     Oslo     0

IMG-tagg har aldri vært i bruk på dette forumet, så den har nok ikke forsvunnet.

Bilder og dokumenter lastes opp uten problemer så lenge de er under 2MB pr fil.

URL-taggen ligger som vanlig tilgjengelig, men den skal ikke brukes til å lenke til bilder på andre servere. Bilder lastes opp på forumet.

URL ligger forøvrig som den nederste knappen til venstre og symbolet er en blå jordklode.
[IMG] taggen er borte - Perspektiv.jpg - administrator
Signatur
  (trådstarter)
   #3
 557     Fetsund     0
Takk for svar.

Trodde størrelsen på vedlegg kunne være opp til 5 mb, nemlig. For det står det når du skal poste. Da forklarer det hvorfor mine 2,5 mb ikke går.

URL taggen åpner linken i nytt vindu, det er ikke det jeg trenger. Jeg skal samle linker i første innlegg til andre innlegg i samme tråd, og derfor følgelig ønsker å åpne de i samme vindu og IURL-taggen jeg siktet til.
   #4
 10,486     Akershus     0

URL taggen åpner linken i nytt vindu, det er ikke det jeg trenger. Jeg skal samle linker i første innlegg til andre innlegg i samme tråd, og derfor følgelig ønsker å åpne de i samme vindu og IURL-taggen jeg siktet til.


Jeg har også hatt planer om det, men man får jo ikke lov å redigere egne innlegg etter en viss tid. Det hadde vært kjekt å kunne oppdatere første innlegg, f.eks. i kjellertråden min, med linker til hvor større deler av prosjektet begynner, om ikke annet kunne legge til "Støype gulv, side 15" eller liknende etter hvert som prosjektet skrider frem.
Signatur
   #6
 5,569     0
Da blir jo tråden meningsløs, fordi senere svar på innlegget ditt henger i løse luften hvis det opprinnelige innlegget blir endret hele tiden...
   #7
 10,486     Akershus     0
Det er ingen som snakker om å "endre hele tiden". Noen ganger sier man ting som man ikke burde sagt, da hadde det vært greit å ha muligheten til å fjerne det igjen.

En helt annen bruk av muligheten ville vært f.eks. i prosjekttråder. Det hadde vært greit å kunne editere første innlegg etter hvert som prosjektet skrider frem, og kunne legge inn sidehenvisninger til deler av prosjektet.
Signatur

   #8
 5,569     0
Jada jeg ser poenget, og behovet - men det du snakker om er en annen form for kommunikasjon. Ikke et forum slik som dette.

Det ville i såfall vært et tillegg til forumet, ikke en endring.

Men admin monitorerer vel disse trådene mer eller mindre og har nok gjort seg noen tanker om dette. Det har vært diskutert før.
taz
   #9
 3,840     Haugesund     0

Noen ganger sier man ting som man ikke burde sagt, da hadde det vært greit å ha muligheten til å fjerne det igjen.
Dette skal du jo tenke over før du poster et innlegg. ;)
Det står i reg. erklæringen og det...

Hadde vi kunnet redigert til evig tid, ville mange tråder blitt rasert. Det er "en del" som har meldt seg ut i affekt, og skulle de ta med seg sine egne svar, faller forumet sammen.
Signatur
   #10
 5,569     0
Man kan jo opprette sin egen nettside, og henvise til den. Men sannsynligvis er det ikke mange som gidder å gå til en ekstern side hver gang man er innom en tråd. Og alle vil miste tråden i tråden (...) etter hvert hvis utgangspunktet blir endret hele veien, og melde seg ut av diskusjonen.

Men, det er mange som bruker dette forumet slik du beskriver. Men de oppdaterer tråden med nye innlegg - de oppdaterer ikke innlegget med nytt innhold. Det er en vesentlig, og fundamental forskjell.