#42
 1,594     Bergen     0
Personlig liker jeg ikke Internett Explorer, men her er en forklaring for de som bruker Internett Explorer, om hvordan dere finner bilde-URL'en.

@ Begynn med å finne bildet du vil ha.@ Høyreklikk på bildet slik at du får opp en meny, hvor du klikker på "egenskaper".

@ Det vil da dukke opp en rute som ser slik ut:@ Merk av teksten slik som det er vist på bildet. Denne linken er "bildeurl'en". Trykk så kopier og lim den inn der du måtte ønske.
   #43
 1,445     0
Hvilken mappe legger du bildene i?
Nå har jeg prøvd 3 nettlesere men ingen viser urlen der det står http:
Jeg får bare file://
Jeg har prøvd opera, firefox og explorer.
   #45
 241     0
Hei,

Om dere bruker Picasa som bildeprogram så er det en funksjon der hvor bildene kan deles på nettet. Når bildene ligger ute er det bare å velge bilde for fremvisning, bildeadressen vil da være i adressefeltet slik at det bare er å kopiere og lime inn som forklart tidligere.

For å legge ut bilder i Picasa trykker man på den grønne firkanten det står "Del" på og følger instruksjonene.
   #46
 1,594     Bergen     0

Hvilken mappe legger du bildene i?
Nå har jeg prøvd 3 nettlesere men ingen viser urlen der det står http:
Jeg får bare file://
Jeg har prøvd opera, firefox og explorer.


Bildene må som det er skrevet lenger oppe i tråden lastes opp til BB, eller tilgjengelig på nett. Enkleste er å laste opp på server til BB.  (trådstarter)
   #48
 1,431     Oslo     0
Bilder lastes ganske enkelt opp ved å legge dem med som vedlegg til innlegg, slik du pleier å gjøre. Når innlegget er postet, kan du kopiere bildeadressen og benytte bilder "inline" slik ferale så ypperlig demonstrerer.

Dersom noen ønsker å lage et bilde som ligger helt først i tråden, og dermed er klargjort for forsidevisning, vil vi anbefale å bruke bilder med 258 pikslers bredde, og i liggende format (ca. 150-200 piksler høyde). Da trenger vi bare å på en enkelt knapp, så ligger saken på forsiden med et bilde som tar seg bra ut.

Forsiden er ikke helt ferdigutviklet enda, men når den tid kommer vil det bli laget en guide for å lage "forsideklare tråder". Vi vurderer en litt annen løsning for forsiden, og vi ser også på et eget bildegalleri, men må se litt mer på det før vi velger løsning. Da vil man også kunne linke inn bilder fra galleriet ved hjelp av img-funksjonen.
Signatur
   #50
 1,340     Oslo     0
Hei!

Er dette bildet rotert denne veien når du ser på det på pcen din også?

Mvh

Vaktmester
Signatur