7,216    3    0  

Hjelp: Hvordan starte en ny tråd i forumet

 1,431     Oslo     0
Hjelp: Hvordan starte en ny tråd i forumet.

Viktig:
Før du starter en ny tråd er det god forumkultur at du søker i forumet for å finne ut om det du lurer på allerede er dekket av en eksisterende tråd.

Finner du det du leter etter i en gammel tråd henger du deg bare på denne. Hvis du ikke finner det du leter etter er du hjertelig velkommen til å starte en ny tråd.

Når du ønsker å starte en ny tråd er det viktig at du oppretter den mens du står inne i riktig kategori. Ingenting er mer irriterende enn tråder som plasseres i feil kategori   >:(

forumets forside velger du den kategorien som passer best. Klikk deg inn på ønsket kategori (f.eks Boligprodusenter). Du er nå inne på kategorien Boligprodusenter, og alle trådene i denne kategorien listes opp nedover på siden.

Ved å klikke på menyvalget Nytt emne får du anledning til å starte en ny tråd i kategorien Boliprodusenter.

Du kan nå skrive inn tittel på tråden og teksten du ønsker å publisere. For å piffe opp forumet er det absolutt å anbefale at du legger ved bilder som illustrerer innholdet i din tråd. Lenker til gode nettsteder setter vi også stor pris på!

Hvis du huker av valget "Varsle meg ved svar" mottar du en mail når andre registrerte medlemmer responderer på din tråd.

Lykke til.
Hjelp: Hvordan starte en ny tråd i forumet - ny_tråd.jpg - administrator
Signatur

   #1
 23     0
Hei!

Er ny på forumet...men hvordan legger jeg inn et innlegg (i dette tilfellet i fm plankøsning/fasade)? Prøvd å les meg til det, men finner ikke info om det....
   #3
 2     0
Hjelp, jeg er visst ikke særlig lur... Når jeg trykker på valgt forum kommer ingen emneliste, bare kommersielle leverandører. Jeg er interessert i emnene.

mvh
AB