5,059    9    0  

Ikke oppgrader din nettleser til Microsoft Explorer Beta 8.

 1,431     Oslo     0

Ikke oppgrader din nettleser til Microsoft Explorer Beta 8.

Hvis du oppgraderer til Beta versjonen 8.0 vil ikke ByggeBolig.no fungere normalt.

Du vil kunne lese innlegg, men desverre vil du ikke kunne skrive nye innlegg på forumet.

Det vil alltid være bugs i betaversjoner, og det jobbes med å rette feilen.

Når Explorer er klar i stabil ver. 8 regner vi med at problemene er løst.

Signatur

   #1
 1     Oslo     0
Hva med oss som allerede har gjort det? Finner ikke noe enkel måte å rulle tilbake. Har du noen tips? ::)
   #2
 520     0
Fungerer som ei kule med Firefox, og man eksponerer seg mye mindre for MS Explorer retta virus og annet skummelt.
   #3
 681     Bergen     0
Google chrome fungerer også helt utmerket=)
Signatur
Ken
   #4
 143     Oppland     0

Fungerer som ei kule med Firefox, og man eksponerer seg mye mindre for MS Explorer retta virus og annet skummelt.


Jeg oppgraderte til Explorer 8 og mista muligheten til å skrive innlegg. Nå gjør jeg som Pingvin, bruker firefox og er fornøyd!
   #5
 85     Vestfold     0
Ser at IE8 Beta kan være noe ustabil ved skriving av innlegg. Men dette innlegget er skrevet med IE8 Beta uten problemer.

Uansett - IE8 har en "Compability Mode" som aktiveres ved å klikke på det "brutte" arket til høyre for adresselinja. Da fungerer IE8 som IE7 for sider som ikke er kompatible med IE8. Enklere enn å avinstallere IE8. Så er det jo også endel som ønsker å bruke IE8 Beta med de nye funksjonene som ligger der ;)

I Compability Mode fungerer alle funksjoner i byggebolig.no uten problemer.

   #8
 85     Vestfold     0
Nå skal vi vel ikke lage dette til en debatt om hvilken nettleser hver enkelt synes er best. Det er mange grunner til å velge Opera eller FireFox, men også mange grunner til å velge Internet Explorer (IE).

Et par av nettstedene jeg bruker fungerer ikke i andre lesere enn IE (selvfølgelig en FY til disse nettstedene, siden de ikke følger standard), og det er uaktuelt for meg å bruke flere lesere. Derfor bruker jeg IE. Andre kan bruke akkurat det de vil.

IE er desidert den nettleseren som er mest i bruk - lik det eller ikke. Alle nettsteder må derfor lages slik at de fungerer i både IE og de andre leserne.

Poenget med denne tråden var at admin her anbefalte å ikke oppgradere til IE 8 Beta. Enig i det, dersom du ikke kan så mye om nettlesere. Men mitt poeng her er at dersom du ønsker å bruke IE 8 Beta, er det bare å klikke på Compability Mode, så vil IE 8 huske at byggebolig.no skal vises i Compability Mode.
   #9
 407     Buskerud     0
Til info så finnes det en plugin (IE Tab) til Firefox som gjør at du kan bruke IE7 motoren til å vise nettsider inne i Firefox om du skulle komme over amatørmessige sider som kun funker med IE. Dermed kan du bruke Firefox med alle finesser, fordeler og fine plugins som finnes til denne uten å bry deg for mye med IE.
Signatur