3,197    3    0  

Info: Bruk søkefunksjonen FØR du oppretter en ny kategori

 1,431     Oslo     0

Et lite hjertesukk...

Søk i forumet FØR du oppretter en ny tråd.
Det er INGEN grunn til at samme tema diskuteres i flere ulike tråder!

Vi skulle gjerne brukt mye tid på å utvikle funksjonaliteten på dette nettstedet, men i stedet blir vi sittende å rydde opp etter folk som ikke følger spillereglene.

Vi har regler på dette forumet - både forumreglement og en fin samling "veiledninger".

Vennligst bidra til en positiv forumkultur!
Signatur

   #1
 48     Oslo     0
Veldig enig i dette. Allikevel syns jeg søkemotoren er litt klønete, fordi når jeg har sett på innlegg/katergori må jeg gjøre samme søket flere ganger. Når jeg velger "tilbake" kommer beskjeden om at "siden er utløpt" eller noe lignende. Vet ikke om problemet skyldes en lokal innstilling hos meg, men det fungerer greit ellers. Noen råd/løsning?
   #2
 1,943     0
Lineker: du kan åpne treffa i eit nytt vindu. Høgreklikk på det du vil lese meir om og velg å åpne i ny fane eller nytt vindu; så slepp sida di med alle treff å forsvinne :)

Elles forstår eg poenget som øvrigheten kjem med her, eg har sjølv lang fartstid som moderator på diverse forum. Likevel; eg syns ikkje det er så fryktelig galt at eit tema blir diskutert med fresh start. Alvorlig altså. Syns trådar som starta i 2007, og som er uendelig lange kan bli .... lange. Dessutan: er mange som kjem hit for første gang og som brenn inne med eit spørsmål og som antagelig ikkje tenker på at det går an å søke. Litt dumt, men ikkje utilgivelig. Er i alle fall ikkje ein hyggelig start å få "kjeft" Smile Nettikette gjeld for både brukerar og moderatorar.
taz
   #3
 3,840     Haugesund     0
Med det samme vi er inne på tilbakemelding, har jeg bemerket meg at det er mulig å forandre tittel f.eks. som her.

Nå er denne KUN benyttet som eksempel på muligheten. Det finnes eksempler på tråder som totalt har forandret tittel.
Det er ikke lett å lete etter en tråd som en har lest i før, når den har fått nytt navn.

I e kan tittelen låses ?
Signatur