3,692    0    0  

Registreringserklæring/brukerbetingelser for ByggeBolig.no

 1,431     Oslo     0
Registreringserklæringen er postet her for å gjøre det enklere å finlese betingelsene før og etter registrering på forumet.

Alle medlemmer av ByggeBolig har samtykket i denne erklæringen. Samtykket skjer når man registrerer seg som medlem.  Det er ikke mulig å poste på forumet uten å ha samtykket i denne erklæringen.

Registreringserklæringen inneholder noen små skrivefeil som ikke vil rettes opp, slik at det fremdeles bare  finnes en versjon av registreringserklæringen.

---
Registreringserklæring


Alle innlegg i dette forum blir postet i sanntid av medlemmene selv. Det er umulig for ByggeBolig å granske meldingene, eller verifisere sannheten i det som skrives. ByggeBolig går ikke i god for eller forsikrer at det som skrives er riktig, komplett eller anvendelig, og er ikke ansvarlig for noe innhold eller data postet av medlemmene. ByggeBolig kontrollerer ikke aktivt innholdet i sanntid, og kan ikke holdes ansvarlig for hva som skrives i dette forum. Innleggene representerer kun forfatterens egne synspunkter og kan ikke tilskrives andre medlemmer i forumet, forumets administratorer eller forumet som helhet.

Ved å registrere deg på ByggeBolig samtykker du i og ikke bidra med materiell som du vet er usant og/eller ærekrenkende, uriktig, støtende, vulgært, hatsk, ufredende, uanstendig, seksuelt krenkende, truende, inntrenger på noens privatliv, eller er i strid med gjelende lovverk. Du samtykker i og ikke å poste noe opphavsrettslig beskyttet materiale, så fremt ikke du selv er eier av dette.

Om du skriver denne type innlegg vil du bli utestengt fra tjenesten, og din internettleverandør vil bli varslet. IP-adressen i alle innleggene registreres og vil bli benyttet til å opprettholde disse betingelsene. ByggeBolig forbeholder seg retten å videreformidle din identitet, eller annen informasjon vi har om deg, i hendelse av alvorlige klager eller juridisk prosedyre som følge av dine poster. Vi logger IP-adresser på alle som besøker dette forum.

Brukere som finner innlegg støtende oppmuntres og umiddelbart å ta kontakt via e-post. ByggeBolig har muligheten å kunne ta bort støtende eller upassende innlegg, og dersom vi finner dette nødvendig. Dette er dog en manuell prosess, og vi ber om forståelse for at det ikke alltid kan foregå med umiddelbar virkning.

Du godkjenner at webmaster(ene), administrator(ene) og moderator(ene) på disse formuene har rett til å fjerne, redigere, flytte eller stenge et hvert tema når de anser det nødvendig. Som bruker godtar du at all informasjon du oppgir blir lagret i en database, og ByggeBolig står fritt til å forvalte innholdet i denne databasen og dine innlegg/bilder som lastes opp til forumet er forumets eiendom og vil ikke bli slettet på forespørsel. Ønsker du å avslutte medlemskapet på ByggeBolig.no vil vi kunne stenge din brukerkonto. All informasjon du har lagret i vår database forblir uforandret og inngår i videre drift av tjenesten.

Din e-postadresse brukes bare i forbindelse med registeringsprosessen, og for å sende nytt passord dersom du ønsker/ber om det.

Vi har egne retningslinjer for forhandlere, importører, leverandører og andre som representerer sine egne merkevarer på ByggeBolig.no

1. Det må fremgå av medlemmets signatur at vedkommende representerer et produkt/tjenste (spesifisere hvilket) og ikke deltar i debatten som privatperson.

2. Det er forbudt med "utagerende" annonsering for egne produkter/tjenester, men  det er helt ok å diskurere egenskaper ved produktene og pris/betingelser.

I praksis løses dette ved at vedkommende lager en signatur som følger:
mvh
Ola Nordmann (ansatt i Fibo-Trespo AS).Brudd på disse spillereglene medfører utestengelse fra tjenesten ByggeBolig.no , samt at øvrige lesere av forumet vil bli gjort oppmerksom på din oppførsel, hensikt og firmatilknytning.
Signatur