7 011    14    0  

Bygge Norhus Villa holmen

 13     0
Driver å tegner litt bolig til denne tomten
Trenger litt innspill
Boligen ligger ved sundvollen i Hole kommune Bygge Norhus Villa holmen -  - VillaholmenholeBygge Norhus Villa holmen -  - VillaholmenholeBygge Norhus Villa holmen -  - VillaholmenholeBygge Norhus Villa holmen -  - Villaholmenhole

   #1
 705     Vestlandet     0
Ser bra ut ved første øyekast. Jeg ville ha endret døren til soverommet nede. Kjedelig med dør til soverommet rett ved inngang hvor det ofte er vått og mye sand osv. Jeg ville ha flyttet døren lenger opp ved trappen og der sengen står nå.
Ellers bør vel dører fra bad slå ut. Jeg ville også flyttet døren på soverommet i leiligheten littegrann mot høyre slik at det er plass til et skap eller lignende bak. Dørene på badet kan gjerne også flyttes litt så det er plass til noe bak.

Flott tomt dere har og lykke til med prosjektet. Blir det byggeblogg?
   #2
 3 412     Akershus     0
Hvis soverommet i ekstraleiligheten hadde vært litt større hadde det vært plass til dobbelt så mange der. Da treffer man et mye større marked hvis man vil leie ut.

Entre/Gang/Kjellerstue nede er ikke et veldig anvendelig rom; det blir en slags bred korridor.

Det er litt trist at man må gjennom en lang tarm av et vaskerom for å komme ut på den ene altanen. Det er kanskje fra den siden man får lyset om morgenen, så det hadde vært hyggelig med en frokost der? Da er det flottere og mer praktisk med utgang direkte fra kjøkkenet. En så super utsikt fortjener hyggelige frokoster ute, uten at man skal gjennom et vaskerom.

Skal dere ikke ha garderobeskap i Master Bedroom??? Det er krav om minst en meter per sengeplass. Etter mitt syn er dette rommet alt for lite. Det andre soverommet oppe fortjener også plass til garderobeskap.

Slik møbleringen er tegnet i leiligheten nede vil sofaen delvis skygge for vinduene. Men det er jo mulig å møblere annerledes da...

Det er vel ikke alle snusirklene oppe som egentlig er helt nødvendige, siden inngangen er nede? På den annen side er det greit å ha dem der, siden de gir åpne, flotte rom Smile
Signatur
  (trådstarter)
   #3
 13     0
Tankene er at den lille verandaen fra vaskerom bare er lufting Evt lufting av klær...
Frokosten blir nok fortært på den andre terrassen
Alle klær blir oppbevart på vaskerommet i respektive skap
Vridninger på dører er ikke kikket noe særlig på ennå..
Men døren i inngangspartiet til soverom blir nok flyttet litt inn..
Ellers blir det gips i hele huset med listefritt i tak og 2.50 takhøyde
   #4
 651     0
Flott utsikt!
Syntes personlig det var litt rotete planløsning jeg, med en god del areal som hverken blir fugl eller fisk... Men man har ulike preferanser, og ulike hensyn/prioriteringer man tar.

- men hvis dere ikke har tenkt til å bo der i "100" år, ville jeg tenkt at de fleste som vil være intr i hus i denne str.orden/prisleie høyst sannsynlig vil finne huset uintr. Ved evnt salg. -Da det kun er to soverom, og mulighet for å dele opp etc til flere rom av ok str er begrenset.

Personlig ville jeg valgt et litt annet hus på denne tomta , har selv ikke ulik fasade som dere, så er ikke at jeg ikke liker den, men her må man la utsikt og tomt komme til sin rett, store vinduer, og et lettere utrykk, er nå hva jeg ville tenkt! Smile
Bra med utleie, men man bør tenke nøye igjennom hva slags målgruppe man har, og tilpasse etter det.

Lykke til, blir nok uansett bra hvis dere bygger et hus som passer deres behov Smile
   #5
 651     0
Som en liten tenketanke, siden du nevnte over at dere skal ha det listefritt, med den fasaden tenker jeg mer nostalgisk, tradisjon, og dermed lister. Listefritt,tenker mer moderne eller funkisutrykk.. Kanskje bare jeg som tenker sånn, at fasade og utrykk inne må harmonere litt i stil Smile (ingen kritikk til dere, men jeg har altså følt jeg har måtte ta enkelte valg som er litt mer tradisjonelle enn moderne inne pga fasade, tenker det er lurt å tenke over Smile
   #6
 705     Vestlandet     0
Det er tre soverom, grønnsofa. Jeg overså det ene også først. Ellers er jeg enig angående lister og utvendig vs innvendig stil. Synes den stilen kler best lister, men dere må selvfølgelig velge slik dere mener. Bra blir det nok til slutt uansett.
   #7
 5 412     Langhus     0
Da er denne tråden flyttet til Medlemmenes prosjekter, den dupliserte tråden er fjernet.

Velkommen igjen Smile
Signatur

  (trådstarter)
   #8
 13     0
Vært litt stille her men nå er endelig byggesøkstegningene kommet...
Syntes de ble ganske praktiske
Bygge Norhus Villa holmen - image.jpg - Villaholmenhole
  (trådstarter)
   #10
 13     0
DA var endelig huset våre godkjent av kommunen så da er det bare å planlegge videre
Satt meg ned for å prøve å plassere ut 40 spottere i huset
Tenkte ha spottere i badene,stue/kjøkken,gang og hall

Noen som har noen ideer om andre løsninger?
Sirkler er spottere type junistar gyro LED
Kryss er lyspunkt til lysekroner/armatur
Bygge Norhus Villa holmen - image2.JPG - Villaholmenhole
Bygge Norhus Villa holmen - image1.JPG - Villaholmenhole