152    1    1  

Interiørsjefens funkishus i Lommedalen

 1     Bærum     1
Hei og hå byggeksperter!

Interiørsjefen med mannskap bygger funkishus, og er helt ny innenfor dette feltet. Min andre halvdel har ansvar for alt byggetekniske, mens jeg tar ansvar for estetikken Angel

I denne tråden kommer jeg til å dele vår reise gjennom den artige, litt skumle byggeprosessen, og spørre om råd og tips av dere.

I første omgang driver jeg å leker meg med fargevalg... det er jo et helt hav av muligheter, og jeg er tiltrukket av det litt mørke og mystiske. Tenker derfor mørke farger, gjerne dyp blå, dype grønntoner, noe brunt, dyp rødt etc. Del gjerne gode valg av farger her. 

Jeg er generelt interessert i alt av erfaringer med det estetiske, spennende og kreative løsninger innenfor alle rom og uteområder. Vi ønsker å gjøre det litt standard funkishuset annerledes og spennende med unike løsninger. Jeg ser for meg et eller flere «afrikatrær» i hagen (elsker å reise) og inspirasjon fra ulike deler av verden. Jeg ønsker et hus med mystikk, og ikke noe A4. 

Hilsen interiørsjefen og hennes mannskap

IBT
   #1
 20     0
Det kan være fint med dype og mørke farger men det er viktig å være klar over konsekvensen av å ha mørke farger.

Mennesker trives i dagslys og dersom rommet har mørke farger blir det vesentlig mindre refleksjon av dagslys innover i rommet.

Bare det å ha mørke vinduskarmer kontra hvite gir merkbar reduksjon av dagslys.


Har noen venner som har malt både tak, vegger og vinduskarmer i halvmørke farger og det er greit og fint, men det er litt deprimerende i vinterhalvåret.


Dersom du har store vindusoverflater og ikke så dype rom går det nok bra med mørke farger Smile


Signatur