3 649    3    0  

JanP: Vårt hus!

 3     0
Her er huset vi lurer på å bygge, hvis kommuna vi bor blir ferdi med den nye kommunedelplanen en gang då....Huset er et fra Norbohus som heiter Korona.
Har gjort diverse endringer i forhold til orginalen, både innvendig og utvendig.
Fasaden med to-fløya dører blir mot vest og utsikt over fjell og fjord.  Fasaden til høgre for den( den med dør ut fra kjøkken) blir mot sør.  Der kan vi da sitte å innta frokost og lunch i formiddagssol Smile
Siste redigering: 21. juni 2008 12:36:51 av JanP
JanP: Vårt hus! - Korona-persp2-560.jpg - JanP
JanP: Vårt hus! - 2.jpg - JanP
JanP: Vårt hus! - 3.jpg - JanP
JanP: Vårt hus! - 4.jpg - JanP

   #1
 997     0
enkelt og pent hus, men vurder en annen løsning på kneveggene... blir veldig dårlig utnyttelses mulighet i 2 etasje. Seng må stå under skråtak og kleskap må stå inntil midtvegg ellers er det ikke plass... greit å kunne flytte litt om, og kunne gå oppreist i mer enn 1/3 av rommet
Signatur
   #2
 87     oslo     0
stramt,fint og tradisjonelt. Fint at dere har droppet alle disse prefakbrikerte mønekryssene  og annet dilldall som alle ser ut til å ville ha.
   #3
 96     Hell     0
Kjempefint hus, noen jeg kjenner har bygget dette huset. Jeg likte veldig godt løsningene de valgte for kjøkkenet, de forlenget veggen bort til pipa slik at de fikk L-kjøkken på den veggen og i tillegg plass til kjøkken øy på ca 1,5 m med sitteplasser.
De valgte også å ha opplett med utgang til terasse på mottsatt side av arken slik at de fikk mye større rom på loftstuen.
Eneste jeg synes er litt negativt med huset er at soverommene ble veldig små, har du muligheten ville jeg utvidet bredden på huset litt.