9 390    13    0  

Lene: Mesterhus Nestun - vårt drømmehus!

 2     0
Hei igjen. Vi falt pladask for dette huset fra Mesterhus. Det heter Nesthun, og til tross for at vi sikkert har tittet på 25-30 huskataloger, og vurdert andre, mindre hustyper, så klarte vi ikke å finne noe bedre. Vi liker kråkeslott-stilen og at huset ikke er helt kvadratisk.

Grunnflaten er 150 m2, kanskje litt for stort?  Vi er nå ferdige med å grave vann og kloakkledning og tomta står klar til at vi kan begynne på plata. Venter bare på byggetillatelse fra kommunen.

Ja da, vi vet at vi ikke har love til å legge ledningner før byggetillatelsen er på plass men.... De er uansett gravd ned, så det er vel ingen som finner dem, he he....

Ellers er det nå bare jord og stein på tomta. Skikkelig trivelig. Litt rart å tenke på at neste sommer bor vi i et stort HUS! Og at ungene får hvert sitt rom! Og tenk så rart det blir hvis renta stiger ennå mer!!!!! Orker nesten ikke å tenke på det jeg.

Noen flere som har planer om å støpe såle / plate selv her? Noen flere som har vurdert å bygge med kjeller, men som ikke har råd? Det hadde nemlig ikke vi og det er jeg litt lei meg for.
Lene: Mesterhus Nestun - vårt drømmehus! - nestun_hoved.jpg - lene

   #1
 531     Nordland     0
Du har funnet deg ett stort og meget pent hus. Men den kjellern, må du bare glemme NÅ. Tenker du mere på den så er jeg sikker på at du kommer til å selge før noen år er gått.(og det vil dere unngå)

Har jeg vært dere så har kjellern vært der, men det er alles valg. Og økonomi.
Denne kjeller hadde nok blitt sykt bra i tillegg til resten av den pene og store boligen dere planlegger:)
Signatur
   #4
 474     0
Det spørs nå det da, om kjelleren koster 3-400.000 ekstra, skal du ha en del år med leieinntekt for å dekke det inn. Det kommer jo litt an på hvor i landet det er og. Selv regner jeg med å få 5500 for min 70 m2 leilighet nær Haugesund. Her jeg bor nå i Stavanger hadde jeg fått 9000 for den samme.
Che
   #5
 116     0
Jeg også hadde bestemt meg for dette huset, men ble for vanskelig å plassere på tomta pga. lengden (mener det er 17 m langt).

Og kjeller er en selvfølge i min verden.....
   #6
 474     0
Selvfølge hos meg også. Fremtidig bruk og leilighet. Jeg hadde ingen problemer med å plassere mitt 18 meter lange huset på tomten... :-)


   #8
 997     0
huset ditt er pent, men kjeller var det eneste jeg var helt sikker på at jeg ikke skulle ha når jeg bygde nytt hus. Vær glad du ikke skal ha kjeller, huset er nok stort. Og hvis du trenger leieboere for å finansiere kjelleren, så er den ikke nedbetalt før unga er så store at di har flytta ut, og da sitter du og type igjen med et hus som er alt for stort og vurderer å selge til fordel for ett mindre hus eller en leilighet ;)
Leieboere er en uting...man bygger seg jo hus for å ha noe eget og ikke for å dele med andre. Inntekten fra utleie er grei, men man kan få utrolige problemer med utleie også. Hørte nettopp om noen som ble saksøkt fordi at leieboeren hevdet at han hadde fått astma av sopp på badet...forøvrig så var det leieboeren selv som hadde forårsaket mugg problemene ved å stenge ventilene og skru av varmen på badet. Han hadde heller ikke betalt husleie og nektet å flytte (selv om han ble syk aav huset) Shocked Enden på visa ble et forlik i forliksretten, for å få han til å flytte, men etter at han hadde flyttet leverte han et nytt søksmål. Da er man glad man ikke leier ut noe Smile
Signatur
   #10
 839     0
Og katalogprisen er inkl kjøkken, bad, ventilasjon, elektrisk og rør?
Kun maling og gulv som er utenom?