(trådstarter)
   #11
 63     Karmøy, Rogaland     0
Update igjen...

I dag ble betongen lagt til ringmuren og innen to uker skal visst tømrene begynne. Hadde snø i to uker og da stoppa  alt opp:( Men nå er det borte og ingen værmelding om snø de neste dagene hvertfall.

Bilder ligger på bloggen:D
Signatur

   #15
 1 943     0
Nydelig hus; øverste etasje blir fantastisk! Einaste eg har å kommentere er at det kanskje er litt trangt med lagringsplass her; og kor er teknisk rom?

Dersom de er gode på organisering så er nå ikkje dette største problemet heller. Compact living er bra ;)

Veldig flott; håpar du oppdaterer tråden framover.
  (trådstarter)
   #16
 63     Karmøy, Rogaland     0
Vi har total ramme på 2,5 mill så håper det holder at det ikke vil bli for mange overskridelser. Boligareal er på ca170kvm.

Nå i påske tok alle ferie, så nå venter vi bare på vinduene de ska visst komme på fredag. Snekker jobber derfor med kledningen og småputtel på utsiden mens han venter. taket skal bli ferdig i løpet av de to neste ukene, og så skal visst elektrikkere og rørlegger komme.

Dette går så alt for fort!! De mener fremdeles at vi skal flytte inn til sommeren :o!!!

Sjekk bloggen for bilder, vil legge ut nye i ettermiddag og vise frem deler av kldningen:D
Signatur
  (trådstarter)
   #17
 63     Karmøy, Rogaland     0
Om lagringsplass, ja det er liten plass til dette med det kommer en garasje en gang i fremtiden, og jeg vil helst unngå å lagre ting. Er litt "hamster" og valgte derfor bort store kott. Har ei bod og vaskerommet det får holde. Vaskerommet blir vel litt teknisk rom, der skal støvsuger henge og tavler for elektrisk og bredbånd. utover det har vi ikke behov for teknisk rom. Skal ikke ha balansert ventilasjons anlegg kun vanlige ventiler.
Signatur

  (trådstarter)
   #18
 63     Karmøy, Rogaland     0
Har nå lagt ut litt bilder av de rommene som er ferdig platet. 2 etasje er klar for sparkel og maling og det samme er soverommene i 1 etasje.

Gleder meg som en unge nå ja. har funnet farger men de kan jo endre seg etter en uke eller to. maleren skal visst komme i slutten av neste uke for han vil ikke begynne å sparkle før snekkerene har gjort seg ferdige med platingen. Fårstår det godt for me blir snøhvite av all den gipsen.

Har funnet fliser til bad og vaskerom og leter nå etter fagfolk som vil gjøre jobben. Parketten er bestilt samt kjøkken og bade innrednig.

Mangler nå kun badekar, garderobe og dusjer. begynner sterkt å nærme seg pakking av alt det gamle i leiligheten. Gruer meg til det....

MissAdra: Vårt hus! - stua.JPG - MissAdra
Signatur