172    3    0  

Moderne generasjonsbolig

 2     0
Vi ønsker å bygge en generasjonsbolig med moderne utseende. De jeg finner er enten med en veldig liten bi-leilighet, eller blåkopier, og over to etasjer.
Vi ønsker oss en hvor ene leiligheten har alt på en flate på bakkenivå. Den andre kan gjerne gå over to etasjer, og ha en romslig terrasse. En ren horisontalt delt er også aktuelt, men ønsker ikke blåkopi leiligheter. 
Størrelsesmessig er ønsket rundt  80 - 130 m2 interessant. Vi ønsker ikke mange rom, men heller romslige. To soverom er nok, men master skal ha eget bad, og WIC. En liten TV stue i tillegg er også ønskelig.
Boligens viktigste rom bør vende mot sør/vest, hvor det er utsikt til Norges største innsjø. Gode forslag mottas. Foretrekker å kjøpe boligen nøkkelferdig, men kan også å organisere byggingen selv. 
Kan noen gi meg inspirasjon, og sitter det noen leverandører der med løsningen? Jeg har vært i kontakt med de fleste ferdighusleverandører, og har ikke funnet noe. Tyske husprodusenter vil ikke eksportere til norge.

   #1
 63     0
Hei. Dette høres helt ut som vårt hus Smile

Hoveddel er 220 kvm på 2 etasjer. utleie er 70 kvm på en flate med takterasse oppå.Moderne generasjonsbolig - fasade.JPG - Markusv
   #3
 1 870     Akershus     0
hvis du har funnet noe du liker, kan du jo bare ta utgangspunkt i det og tegne det om slik at får "ditt" hus... Siden du nevnte at tyske firmaer ikke eksporterer til Norge, antar jeg at du der har funnet noe du liker?


.Thag
Signatur