(trådstarter)
   #22
 708     Buskerud     0
Begynt så smått med stabling av KUB nå, begynner omsider å skje noe nå. Noen med erfaringer med thermomur, i hvor mange omganger støpte dere veggen?
   #23
 409     0
Hei , ser de fleste støper 1 etasje i om gangen.
Kan jeg spørre hva prisen ble på KUB ?  med tilbehøret.
send gjerne pm hvis du ikke ønsker å legge ut her.
  (trådstarter)
   #24
 708     Buskerud     0
Hei , ser de fleste støper 1 etasje i om gangen.
Kan jeg spørre hva prisen ble på KUB ? med tilbehøret.
send gjerne pm hvis du ikke ønsker å legge ut her.


Er litt i tvil angående dette, ser de anbefaler å støpe såle og 2/3 av første skift i første omgang. Men innbiller meg det enkleste evt. uansett er å bygge veggen i full høyde med armering ++ før første støperunde.

Kan anbefale Sunde så langt, upåklagelig service og rask levering. Prisen var konkurransedyktig sammenlignet med tilsvarende produkter, betalte ca 83 tusen for litt over 100m2 kjeller. Forskaling og jern kommer utenom.
  (trådstarter)
   #25
 708     Buskerud     0
Ny funnkisbolig på liten utsiktstomt ved Tyrifjorden. -  - dannydog

Er snart klar for støping av såle pluss de 2 første skiftene. Veggene med tilbakefyling skal ha både utvendig og innvendig vertikal armering i full høyde. Litt usikker om jeg skal skjøte disse eller om jeg skal støpe de inn i full høyde, men blir kanskje vanskelig å tre de neste skiftene ned etterpå? Noen erfaringer? Lurer også på om det blir vanskelig å fylle med pumpa om jernene står for mye i meien, men jeg må jo uansett ha 60cm overlapp...
HSt
   #26
 36,582     Lillestrøm kommune     1
Jeg har støpt gamle KUB i full høyde, få riktig betong og fyll forsiktig så hadde jeg gjort det igjen.

Men fyller du med betong med vannkonsistens så ryker blokkene.
   #27
 409     1
litt dumt spørsmål sikkert .. Kub blokkene dine ser hvite ut .. men på alle bilder jeg har sett så er de grå ? har de forandret noe eller er det forskjellige typer ?

HSt
   #28
 36,582     Lillestrøm kommune     0
Jeg tror de er grå, bare skarpt lys. De veldig gamle kub blokkene var hvite og er mer knall hvite
TSt
   #29
 14,509     0
Kub 250 er hvite, tror det er det "gamle" systemet med isopor i ribbene som holder de sammen.
  (trådstarter)
   #30
 708     Buskerud     0
Mine er iallefall hvite.

Hadde en liten betongkrise under støping, to av såleellementene røk på innsiden. Tror hovedgrunnen var for tynntflytende betong, men mulig jeg ikke hadde skuffet nok grus inntil elementene. Det ble en rimelig stressende opplevelse men resultatet ble bra uansett. Gla jeg ikke støpte i full høyde iallefallNy funnkisbolig på liten utsiktstomt ved Tyrifjorden. -  - dannydogNy funnkisbolig på liten utsiktstomt ved Tyrifjorden. -  - dannydogNy funnkisbolig på liten utsiktstomt ved Tyrifjorden. -  - dannydog