1 215    0    0  

Planer om hus i nermere fremtid

 56     Magnor     0
Som så mange andre her, så skal vi til etterhvert å bygge hus. Vi har anskaffet oss en tomt som var i familien til kona, som vi så smått har drevet å "foredlet". Den har stått brakk i rundt 20 år, og vi fikk nylig utført en brannøvelse på byggene som "stod".
Tomta er en 4,2 mål tomt plassert i kaste avstand til Magnor glassverk, med andre ord meget sentralt ( i forhold til om Magnor kan regnes som et sentralt sted da) Den er relativt flat.
Vi driver å drømmer om hus, og har vell egentlig sett oss ut å bygge i bredden pga plassen vi har å rutte med. Men har etterhvert innsett at dette kan bli en dyrere affære grunnet større takflate og større grunnmur/plate? Kjeller er hvertfal lite poeng, da muligheter for å bygge flere bygg på tomta ikke er noe problem. 150kvm vinterissolert snekkerverksted skal ihvertfall opp :D

Har kikka på en del forskjellige u-formede og l-formede hus på rundt 180kvm da vi liker tanken på ha en fløy med soverom borte fra stuen

Hvordan vil det være å legge grunnmur/støpe noe i den størrelsen? Ser for meg et helsikkes arbeid i å få noe slik årntli ;)