133    0    0  

Planløsning nytt hus

 4     0
Hei,

Foreldrene mine skal kjøpe nytt hus, det skal være på kun 1 plan.

Vedlegget viser planløsningen skissert fra selger.

Mine tanker er at ettersom de skal ha en dobbel garasje med en stor bod i bakkant (dette kom på banen etter planløsningen ble satt opp), så tenker jeg at boden oppe til venstre burde blitt flyttet slik at boden og soverommet på 10.3kvm byttet plass. Problemet blir litt da hvordan man skal få lagt til en dør inn til det soverommet som blir øverst til høyre, da det vil være ca like bredt som det under. Men en innebod istedetfor en ekstra utebod hadde vært mye bedre. Andre måter å løse det på?

Andre tanker er at soverommet oppe til høyre (master soverom) bør ha en direkte dør inn til badet ved siden av, så fjernes tilgangen til badet fra boden. Dette blir foreldrene mine sitt private bad. Og deretter fjernes hele veggen inn til den boden til høyre, ettersom det kommer til å bli et dørvivarr slik som jeg ser det, slik at det ikke blir en bod, men en forlengelse av gangen, ettersom det uansett bare er plass til et skap der inne (tenkt som et klesskap). 

I tillegg tenker vi kanskje at det er lurt å flytte master soverommet sin nedre vegg ca 60 cm nedover, slik at den stjeler litt fra soverommet under. Da får man plass til en skyvedørsgarderobe uten at den stjeler av soverommet. 

Spørsmålet mitt er da, hvordan kan vi løse det med boden/soverommet som nevnt over, og er det noe dere ville gjort totalt annerledes enn det som er på tegningen? Kanskje selve utformingen ikke burde vært en vinkel?

På forhånd takk for hjelpen.


Siste redigering: 23. april 2019 23:30:58 av timeshift
Planløsning nytt hus - planløsning.png - timeshift