146    4    0  

Valg av entreprenør i Oslo

 16     0
Hei, 

Er på utkikk etter en totalentreprenør som kan bygge huset vårt i Oslo. Om noen skulle ha gode erfaringer og forslag er vi svært takknemlige.

   #1
 3 475     Akershus     0
Prøv Øye og Knudsen - https://o-k.no/


.Thag
Signatur
   #2
 2 613     Asker     0
BETO-Bygg. De bygget mitt hus. Ingen shortcuts ved byggingen. Har solide partnere, og kanskje enda viktigere i disse dager, god likviditet. Holdt på i gamet lenge, uten bytte av navn osv. BETO-Bygg er en Mesterhus entreprenør, men det betyr ikke at de bygger kataloghus. De har til gode å gjøre det sa min byggmester.

Likte også at de hadde gode firma de samarbeidet med på rør, elektro og VVS. Er veldig viktig for ferdig resultat. Skal du ha billigste løsning er det mulig du må hyre inn Polsk arbeidskraft.

Mulig du faktisk må gå gjennom lokalt Mesterhus kontor, men du kan alltid ringe Beto bygg først og høre hvordan man går frem.
Signatur
  (trådstarter)
   #3
 16     0
Takker for tilbakemelding. Disse to er forsåvidt kjente og aktuelle på listen.

Har sett prosjektet ditt Børhaug og det ser jo meget bra ut.

Hvordan gjorde Beto det med arkitektprosessen eller har du hatt andre på forhånd til å hjelpe deg med dette?
   #4
 2 613     Asker     0
Mesterhus ordnet med arkitekt. Beto-bygg er byggmesteren. Firma er av ganske ok størrelse. Mesterhus Asker og Bærum eies av en gruppe byggmestere, hvor BETO-bygg er en av de slik jeg har forstått det. Beto tar over etter man signerer kontrakt om bygging. Husker ikke om det var før eller etter jeg søkte. Kontrakt om tegning var et mindre beløp.

Du kan også selv komme med arkitekt i ulik grad. Enten helt ferdig prosjekterte tegninger (tror jeg) eller tegninger som ikke inkluderer hvordan bæring osv skal være. Søknadstegninger altså.

Mesterhus gir deg da en fiks ferdig pris, men stort sett er graving ekskludert. Men de har noen gravere de jobber med.

I dagens marked ville jeg verdsatt likviditet til selskapet høyt. En ting er å ikke betale inn før jobben er gjort. Er gjerne 3-5 delsummer. Men er like viktig at de ikke går konkurs i mellomtiden. Da er det et helvete å komme i mål.

Mener å si de også kjøpte en bankgaranti, som holder de neste årene som sikrer meg med tanke på garantisaker. Mulig det er lovfestet, men kjekt å vite at jeg kan kreve DNB for ganske store beløp skulle det være noe.
Signatur