43 775    113    1  

Tomask88: Vi skal bygge vårt eget ! ;D

 73     Kleppe     0
Da er tomten kjøpt, 930kvm Usjenert men sentralt noen hundre meter fra "sentrum"
Har kun laget noen forslag på hus, men først av alt må det vi bor i ferdigstilles og selges..

Så blir det finjusteringer på tegninger, starte søkeprosess og hente inn priser ;)
Det blir 3 etasjer med leilighet i kjeller, blir nokk ikke alt for enkelt med tanke på en flat tomt.
Siste redigering: 23. september 2013 16:28:49 av eirikBerntsen
Tomask88: Vi skal bygge vårt eget ! ;D - DSC_0300.jpeg - Tomask88
Tomask88: Vi skal bygge vårt eget ! ;D - 1379355390287.jpeg - Tomask88
Tomask88: Vi skal bygge vårt eget ! ;D - 95_1523321880_xl.jpg - Tomask88
Tomask88: Vi skal bygge vårt eget ! ;D - 95_867368694_xl.jpg - Tomask88
Tomask88: Vi skal bygge vårt eget ! ;D - 95_1962361133_xl.jpg - Tomask88

   #2
 5 333     Tromsø     0
Fire soverom og hele seks sittegrupper med sofa og/eller lenestoler?  :o

Og bare ett bad i soveromsetasjen? Dette har skyvedør til det største soverommet, og skyvedører har elendig tetting for lyd og luft - når noen fra de andre rommene bruker doen kan det høres og lukte som om de fiser i senga deres.  ;D

Jeg vil anbefale at man splitter opp badet slik at man får eget bad kun for hovedsoverommet, og et annet bad for de øvrige rommene. Kommer dere til å vaske klær på badet, eller i den 22,1 m2 store boden kalt "vaskerom"?

Hva er tillatt utnyttelsesgrad på tomta, hvor stort blir dette huset, hva blir budsjettet?
Signatur
  (trådstarter)
   #3
 73     Kleppe     0
Det er som sagt bare en "kladd" vi fikk laget før vi kjøpte tomta.. For og sjekke med kommunen om dette var mulig.. Så tar alle tips med oss ;)

Klær skal vaskes på vaskerom, så har tenkt på om badet burde vært plassert slik at det er mulighet for en sjakt ned til vaskerom.?

Huset på tegningen er 137kvm. (innvendige rom).

   #4
 517     Sandnes, Rogaland     0
Hvis dere IKKE har flott utsykt OG dere vil eldres i det huset, så vil jeg anbefalle dere å ha hovedsoverommet nede + deres eget bad. Da vil dere ha kontroll i huset: høre alt som foregår åppe men bli ikke hørt selv ;-)
Ha alle barnasoverom & event. kontor / gjestesoverom åppe. Husk å lage da sjakt fra andre badet ned til vasketommet, veldig praktisk.
Lag et stor vaskerom, her har vi bommet litt. Vårt vaskerom er på 6 kvm og det er IKKE nok når varmvannsberederen for vannboren varme, samt skapet med alle rør til balansert ventilasjon tar en fjerdedel av arealet!! Vi fikk ikke plass til skyttentøy kurver og skal nå ha et skap med store skuffer i gangen (skapet da vil skjule alt).
Husk å ha en dobbel terrasse dør / skyvedør i 1.etg., da slipper dere å slite med å få store og tunge ting inni huset som f.eks.: kjøkkenskap, hvitevarer, peis innsats, andre møbler. Det er noe vi ikke tenkte på. Måtte ha flere mann med oss hver gang vi skulle bære opp noe. Og for å få inn peisen, måtte vi rett og slett få tak i en mini-kran (med mindre du har en bror som oss som jobber i byggebransjen og kan låne deg alt mulig utstyr / maskiner gratis)!
  (trådstarter)
   #5
 73     Kleppe     0
Det er noe utsikt ja, utover "kleppeloen" Og ønske om å ha stor garderobe og litt stort bad. Tar dette opp for stor plass i 1etasje. Men skal være mulighet og lage et soverom i stuen om 60år viss helsen tilsier det Wink Vaskerom blir ikke for stort nei;) Det er ikke tegnet opp, men planen er og ha store goe dører ut fra stue/kjøkken. Men har ikke "planlagt" noe mer på tegninger da jeg har nokk og gjøre i det "gammle" huset. 2soverom vaskerom, bad skal innredes i kjeller... med tanke på mest mulig $$ ved salg...

Har forresten kommentert huse deres hver gang jeg kjører forbi, så oppdaget jeg i dag at det lå bilder her inne også... Ser supert ut!  ;D
   #6
 517     Sandnes, Rogaland     0

Har forresten kommentert huset deres hver gang jeg kjører forbi, så oppdaget jeg i dag at det lå bilder her inne også... Ser supert ut!  ;D


Takk for gode tilbakemeldinger  :)

Så du skal bygge i Klepp kommune? Så kult :)! Hvilket ferdighus leverandør dere skal bruke? Eller tegnet dere selv og skal bruke teknisk tegner seinere?
  (trådstarter)
   #7
 73     Kleppe     0
Bor på orstad nå, og skal bygge på klepp, rett ved bmx banen.
Tanten min er arkitekt, så vi tegner eget  Smile

   #8
 651     0
Av tegningene ser jeg ikke dør fra entre/hall inn til kjøkkenet? Ville gjort noe for å få til det, tungvint løsning både med å gå gjennom stue eller vaskerom med varer, men også liten oversikt med evnt barn som kommer inn gjennom inngangsdøra /trenger hjelp med et eller annet... tungvint!
- Men ellers stort og luftig- enig i at jeg ville gjort noe med baderomsløsningen oppe..
  (trådstarter)
   #9
 73     Kleppe     0
Entre/hall skal jo brukes til gjester, "vår" inngang blir jo i vaskerom, må kanskje se litt på baderomsløsningen oppe da... Bedre tanke og ha garderoben mellom bad soverom kanskje?
For og slippe og lage 2 bad? Når ungene blir så store de bruker for lang tid på badet får de flytte ned i leiligheten....
  (trådstarter)
   #10
 73     Kleppe     0
Dette er det som foregår nå... Innrede kjeller i huset før salg;) håper på noen ekstra kroner med 2sov,kjellerstue,bad,vaskerom Wink
Tomask88: Vi skal bygge vårt eget ! ;D - 2013-10-03 12.32.37.jpg - Tomask88