282    6    0  

Beslag rundt pipe

 294     0
Se bilde. Dette er helt nytt utført av entreprenør. Jeg synest dette er stygt utført. Er dette normalt eller bør jeg ikke godta det?
Beslag rundt pipe - 20200629_185220.jpg - Pusseglad
Beslag rundt pipe - 20200629_185146.jpg - Pusseglad

TSt
   #2
 8 444     0
Dette så jo merkelig ut.  Hvorfor er det ikke lagt opp under mønepannene ?  Vil selvfølgelig få litt mere høyde på demningen bak pipe. Ellers kan jeg være enig i at det ikke er gjort så pent.  
Dette må da blåse løst etter en tid ?
  (trådstarter)
   #3
 294     0
Det ser ut som en dårlig utført jobb.. minner meg om min identiske episode for noen år siden:

https://byggebolig.no/eksterior-tak-ytterkledning-og-maling-(ute)/fatt-ny-hette-pa-skorsteinen-hva-synes-dere-om-kvaliteten-pa/msg771556?last=True#msg771556

Det er vel ikke i Bergen du holder til?

Ikke i Bergen.

Det såg ikke bra ut. Skal ikke være slik. Skal ligge fint og rett rundt pipen, har sette det skikkelig på mange hus
   #4
 599     0
Dette så jo merkelig ut. Hvorfor er det ikke lagt opp under mønepannene ? Vil selvfølgelig få litt mere høyde på demningen bak pipe. Ellers kan jeg være enig i at det ikke er gjort så pent.
Dette må da blåse løst etter en tid ?


Nettopp, det var det første jeg reagerte på at duken lå oppå mønesteinene. Alt ble korrigert etter en mail til daglig leder i firmaet.

Håper det løser seg for trådstarter. Det var et lappverk..
   #5
 2 402     0
Trådstarter sitt bilde ser ikke så veldig ille ut, rent teknisk, men det kunne vært gjort penere, dvs skåret etter en rett linje både nederst og på venstre side (og da skåret omtrent nederst i bølgedalen, eller litt opp mot pipa). Mot takstigen ser det bedre ut. Og hvordan det er gjort på oversiden vises ikke, men som allerede nevnt, "duken" må under mønestein. (eller, om pipa er lengre ned på takflaten, plateskjøt)
HSt
   #6
 27 273     Lillestrøm kommune     0
Det blir penere ved å avslutte med en flat plate rundt pipa og at denne platen settes på skjørtet som tetter mot taket. Så det er lagd en enkel pipehatt. Problemet er hva som ble bestilt.