82    0    0  

Bygge inn kjøkeskap i vegg: går det?

 330     0
Hei!

Vi har et bittelite kjøkken, men vegg i vegg er et annet rom med en del ekstra plass. Vi ønsker ikke å endre selve romløsningen.

Per nå har vi et lite kjøleskap under benk. Upraktisk. Vi vurderte å bytte til kjøleskuff, men siden dette er i et hjørne mot oppvaskmaskin er det upraktisk.

Vi har derfor lurt på å bygge inn et kjøleskap i rommet ved siden av (sette det i et hjørne og bokse det inn). Da er ideen å skjære ut åpning til høyskapet kjøleskapet kommer i i veggen, og la frontene på dette skapet gå i flukt med veggen. Det bør gå?

Vi har akkurat 62 cm å gå på på veggen (listverk på begge sider ac de 62 cm) - men det bør gå da bredden på høyskapet er 60 cm. Noen tanker, erfaringer, synspunkter?


HSt
   #1
 36,710     Lillestrøm kommune     0
Du må få luftet baksiden så du må ha åpning over kjøleskapet
   #2
 24,732     Akershus     0
Det kan kanskje vær noe stenderverk i veggen som må flyttes for å gi tilstrekkelig åpning i veggen.
Signatur
  (trådstarter)
   #3
 330     0
Du må få luftet baksiden så du må ha åpning over kjøleskapet

Sant. Vet at kjøleskap står litt unna veggen baktil normalt, men ikke så mye. Har derfor tenkt å enten be snekker om å bygge en rist nederst bakerst i boksen mot det andre rommet: eller rist på toppen av boksen.
Det kan kanskje vær noe stenderverk i veggen som må flyttes for å gi tilstrekkelig åpning i veggen.


Hmm, sant. Men antar at dette bare må gjøres fortløpende og at det kan modifiseres når veggen åpnes.
Har vært bekymret for plass til å åpne døra: blir bare 1-2 cm å gå på på hengslesiden før det kommer en list. Men disse kjøleskapene er vel laget for å åpnes selv om de ikke har særlig klaring..