59    6    0  

Flytte kjøkken, fall og slikt

 3     0
Heihei :) 

Sett gjennom det meste jeg kommer over av lignende tråder, men tenkte jeg skulle høre om noen har noen tanker rundt et prosjekt jeg ønsker å gjennomføre. 

Bor i en leilighet fra 1980, hvor kjøkken er på "feil side", og skulle gjerne få flytta det inn i spisestua om mulig (og uten pumpe..). Vil også sette opp et nytt bad (uten WC, dagens bad blir da toalettrom). Dagens bad og det jeg ønsker som bad i fremtiden skilles med ca 1,1 meter i en gang, og en bærevegg (og døråpning).

Nye kjøkkenet blir jo enda litt lenger unna soilrør, men om man har det nye badet mellom der, kunne man kanskje spart inn et par cm med fall med opphøyd gulv på bad etc? 

Har originale tregulv jeg ønsker å beholde, så må jo da få tatt de opp og lagt rør under der regner jeg med. Også er det jo det med bjelkelag, og om man kan legge avløp igjennom om nødvendig? 

Og noen som har noen rørleggere/entreprenører å anbefale i Osloområdet på denne type problemstilling? :) 

Alt av tanker og tips og triks tas hjertelig imot :D 
Flytte kjøkken, fall og slikt - fryd.png - flgt8

   #1
 23 762     Akershus     0
Sikker på at det ikke er tregulv på tilfarere oppå betong?
Noen mulighet for å slippe dette ned i leiligheten under?
Signatur
  (trådstarter)
   #2
 3     0
Sikker på at det ikke er tregulv på tilfarere oppå betong?
Noen mulighet for å slippe dette ned i leiligheten under?

Takk for svar! Smile Betong er det vel ikke, er en klassisk 1890 murbygård som stort sett består av mur og tre. Som jeg vet da.
Har ikke undersøkt å ta det ned, men regner med at naboen under ikke er så alt for gira på det Angel
   #3
 23 762     Akershus     0
He, he, står 1980 lenger opp. Kjenner 1890-gårdene, slektning bodde i en.
Signatur
HSt
   #5
 34 575     Lillestrøm kommune     0
Gulvene stryker jo med og du må sjekke retning på bjelker synes ikke det ser så enkelt ut. Fra kjøkken kan rør kanskje gå i vegg til nytt bad for å spare fall
   #6
 23 762     Akershus     0
Som HSt, tenkte også på veggen mellom soverom og nytt bad. Da kan en komme til rett overfor gammelt bad uten å rive opphele gulvet i nytt bad. Gammelt bad må vel uansett rives opp for å komme til avløpsrør i gulvet. Er en heldig kan en da kanskje tre rør under gulvet i gangen.
Signatur