442    4    1  

Gips vs Walls2paint

KFS
 1     0
Heisann! Er det noe som har regnet på hva som er billigst å utføre av gips og walls2paint? har montert endel walls2paint, går meget kjapt når man først er i gang deretter bare å male. Ved neste prosjekt vurderer jeg gips. Men utifra hva man legger av tid og penger inn i oppussningen kontra hva du får igjen ved salg er det gips elelr walls2paint som kommer best ut på prisfronten.
Ved å velge gips vil man behøve endel L50 vinkler for å stabilisere samt, sparkel, papir, og pussing. Noe man slipper på walls2paint.
Hva hadde dere valgt å utføre på en leilighet hvor det kun skal flippes så selges igjen?
Alt blir gjort selv.

Mvh.

PR
   #1
 90     0
Hvis du sparkler, pusser og maler selv så blir omtrent kostnaden på gips det samme som walls2paint, kanskje litt billigere. Skal du derimot sette bort sparklingen vil gips bli veldig dyrt!


Snakker vi om bolig i high-end markedet vil jeg påstå at gips er den eneste løsningen, da er det ikke holdbart med walls2paint skjøter som sprekker opp.

Er det derimot en helt OK enebolig men vanlig standard som skal brukes av en barnefamilie så er det kanskje ikke verdt jobben med gips. Er jo veldig mange som ikke er fan av standard gips pga. man ikke har noen direkte spikerslag. Man har en gipsplate som heter ultraboard, denne er skrufast, men betydelig dyrere.


Er det mye utvendige hjørner er det jo penere med gips slik at man slipper så lister. Ser det er noen som får til walls2paint listefritt i utv hjørner også (gjærer 45 grader), men dette er nok ikke for amatører.

Skal du ha gips i taket er det jo også bedre med gips på vegg da man har mulighet til å få det listefritt. Det samme gjelder med utforinger rundt vindu/dører osv..
   #2
 513     Sarpsborg     0
Jeg mener det ikke er mulig å få en sammenlignbar overflate med w2p uten å lime på en veggfornyer eller annen tapet, da kan man vel plusse på m2-prisen med 50,-
W2p = 500-600,- pr. 1,2 løpemeter, gips 150-200.-
   #3
 7     0
Må vel fort regne med 5-600 kr pr m2 for sparkling og pussing av gips.

Fikk nettopp tilbud på 666 kr pr m2 for sparkling og pussing av tak.