193    3    0  

Kan jeg klage på dårlig utført arbeid?

Cel
 2     0
Hei! Jeg trenger deres mening angående fagfolks legging av vinylgulv her. Det kan hende jeg er litt vel perfeksjonist, så trenger deres mening. 

Som dere ser er det for eksempel betongsøl på en ferdig dørkarm, det er flere steder for stort mellomrom mellom vegg og vinyl til at en list vil dekke det. Noen steder må jeg legge på ekstra lister til å dekke til gliper. 
«Sømmene» er synlige, kjellerlemmen går nesten ikke an å åpne, med stor glipe mellom lem og gulv. 
Noen steder er gulvet for tett opptil veggen så det buer seg. Det var også så mye søl langs veggen at jeg måtte bruke mye tid på å fjerne det for å få plass til listene. Dette er bare noen av manglene. 

Deres mening, please? 

Kan jeg klage på dårlig utført arbeid? - - CelKan jeg klage på dårlig utført arbeid? - - CelKan jeg klage på dårlig utført arbeid? - - CelKan jeg klage på dårlig utført arbeid? - IMG_2915.jpeg - CelKan jeg klage på dårlig utført arbeid? - IMG_2916.jpeg - CelKan jeg klage på dårlig utført arbeid? - IMG_2917.jpeg - CelKan jeg klage på dårlig utført arbeid? - IMG_2919.jpeg - CelKan jeg klage på dårlig utført arbeid? - IMG_2918.jpeg - CelKan jeg klage på dårlig utført arbeid? - IMG_2920.jpeg - CelKan jeg klage på dårlig utført arbeid? - IMG_2921.jpeg - CelKan jeg klage på dårlig utført arbeid? - IMG_2922.jpeg - CelKan jeg klage på dårlig utført arbeid? - IMG_2923.jpeg - CelKan jeg klage på dårlig utført arbeid? - IMG_2925.jpeg - Cel

TSt
   #1
 14,660     0
Vanskelig når en ikke vet hvor mye arbeid som er inkludert eller ikke. Har det bare vært legging av belegg mangler det kanskje enn del på forberedelser. Men er det samme som har stått for alt synes jeg ikke resultatet er bra.

Burde gjort ting litt i annen rekkefølge, pusse opp karmer og planlagt hvordan avslutninger kunne vært gjort.

På et lokale der vi har fjernet vegger men ikke tatt oss råd til ensartet tak over det hele diskuterte vi hvordan listing skulle utføres før det ble utført.

Cel
  (trådstarter)
   #2
 2     0
Takk for svar!

Det ble ikke diskutert hvor listene skulle ligge, jeg visste ikke at man burde det 🙃. Jeg fjernet de gamle listene som hadde vært der. De utførte forarbeidet med sliping og fylling langs kanten ol, pluss legging av belegget.

Her er noen flere bilder. Må nok skaffe meg noen flere lister, men rundt dørkarmene f.eks, som er 100 år gamle og buet, kan det jo ikke listes.

Kan jeg klage på dårlig utført arbeid? - - CelKan jeg klage på dårlig utført arbeid? - - CelKan jeg klage på dårlig utført arbeid? - - CelKan jeg klage på dårlig utført arbeid? - - Cel

Kan jeg klage på dårlig utført arbeid? - - Cel
TSt
   #3
 14,660     0
Jeg ville har gjort mere forarbeid før gulvet ble lagt.  Da hadde det vært lettere også å kreve bedre kvalitet.  

F.eks. pusset de gamle karmene for å fjerne gammelt maling sig og malt de på nytt.