60 726    66    11  

Kjøpe glassrekkverk i Kina

 139     Asker     4
Vi skal i gang å bygge hus neste år og bruker tiden frem til det på planlegging og å skaffe gode priser på diverse utstyr.  I går begynte jeg å sjekke priser på glassrekkverk og ser at man i norge må ut med 3500-4500/meter for 10mm glass, syrefast baluster etc.

Det er en drøy pris for noen enkle ståldeler og litt herdet glass. Jeg vil tro at de rekkverket på det norske markedet uansett bruker de samme delene. Jeg vender derfor min nese til Kina.
Jeg har tidligere handlet en del utendørs LED belysning via Alibaba.com etter at jeg ble irritert på de vanvittige prisene man må betale for ordentlig IP 67 lys her hjemme.Jeg har svært gode erfaringer med både produktene og hele innkjøpsprosessen og tenker nå å gjenta prosessen med glassrekkverk.

Før jeg kjøper inn alt jeg trenger så tenker jeg å kjøre en litt mindre bestilling for å sjekke kvaliteten.
Er det noen som er interessert i å være med å handle rekkverk i Kina og dele fraktkostnader. Jeg bor i Asker, så om noen er interessert bør det være i nærheten med tanke på frakt innenlands..

Jeg legger ved tilbudet jeg har fått. Det er snaut 200USD / meter ink mva og frakt.

AxelPS. Vedlegget er fjernet 13.08.18 etter ønske fra trådstarter. 
-Ebe, moderator

   #1
 131     0
Ville dobbeltsjekket at dette er mist rustfri A2 kvalitet på stålet, ellers vet jeg at mange husleverandører bruker syrefast A4 pga det kan oppstå rustrenn det reklameres på.

Ser også ut for at det er herdet glass de opererer med, Ofte er det vel laminert glass i Norge. Er det noen norske krav som sier noe her?

Så bør de tåle skikkelig frost/varm sommer uten å knuse;)
  (trådstarter)
   #2
 139     Asker     0
Tilbudet på ca 1200 /meter ink mva og frakt er med ansikt syrefast  stål(A4).. Ellers er glasset 10mm herdet. Har bedt de gi pris på laminert også, men har ikke fått noe enda
   #3
 1 461     Trondheim     1
I Norge brukes det 8,76mm herdet og laminert glass til slike glassfester.
Signatur
   #4
 51     Stavanger     0
Selv om de fleste tenker Kina produkt er noe dritt, så er Kina er undervurdert  Smile Overraskene mye i norske butikker som har made in china hvis du sjekker litt etter...

Husk at det er veldig lett og prute på priser i kina ved netthandel... Opprett god kontakt via mail. De karene der nede de VIL selge... La de tro at du skal handle mer etterhvert, første forsendelse er alltid for og sjekke at de leverer det du vil ha. Sjekk priser med flere, det spriker stort på frakt prisen...Ofte er varen billig, men dyr frakt så her er der mye og hente. Har du god tid så send det med båt.

   #5
 683     Bergen     1
En bekjent handlet glassrekkverk med syrefast håndløper/stolper direkte fra kina. Han var/er godt fornøyd:) Jeg kommer nok til å gjøre det samme når mitt hus er på vei opp, men det er litt for tidlig å bestille nå...
Signatur
   #6
 1 461     Trondheim     1
Tror det meste av rustfrie / syrefaste rekkverksdeler som selges i Norge er produsert i Kina. Prisene du har fått er i hvert fall hyggelige.
Signatur
HSt
   #7
 29 612     Lillestrøm kommune     0
Men herdet glass kan evt. bare brukes på veldig lave terrasser, det må være slik at uten rekkverk er også et alternativ.  Så du trenger et laminert glass.

   #8
 47     0
Jeg kan tenke meg å være med på en slik ordning. Bor i en annen del av landet, men jeg har en bror i Asker som jeg kan bruke som mellomstasjon Grin
   #9
 419     0
Jeg legger spor for å følge med. Asker er bare en time unna.
Har de frostet laminert tror du?
   #10
 207     0
Vi skal trolig ha en del meter med rekeverk (ca 20m), men neppe før til sommeren.
Når må evt en samlebestilling gjøres?

Vet om andre som har gjort dette, og har vært godt fornøyde..

Hadde egentlig mest lyst på denne typen (som jeg hadde tenkt å prøve å få tak i kina selv, men hadde vel uansett blitt for dyrt :p):