59    2    0  

Plassering av vaskemaskin i kjellerleilighet.

 11     0
Jeg pusser opp en kjellerleilighet. Tidligere har vaskemaskinen vært plassert i dusjen, det vil si på utsiden av et dusjhjørne, men innenfor dusjsonen. Ulempen med dette er at det kanskje ikke er lov (er det ikke det?), ellers tar vaskemaskinen også stor plass.

Derfor tenker jeg å sette den i et annet rom, men her er det ikke sluk, og det er vanskelig å lage en også. Da er "rådyra gode", hvordan sikrer jeg meg best mulig mot lekkasjeskader? Jeg vet det er noe som heter lekkasjestopper, som sperrer vannet inn i maskina, når det lekker, men likevel kan det komme ut mye vann fra ei slik maskin.

Nå er dette i rommet hvor inntaket av vann til huset går inn. Det skulle jo absolutt ha vært sluk her, men da må gulvet pigges opp alvorlig. Jeg vurderer uansett å "drite i" annen oppbygging av gulvet og bare flislegge hele rommet på det betonggulvet som er. Da er det kanskje ikke noen stor katastrofe med litt lekkasje. Det får være at det blir litt kaldt å gå på. Ikke høyt under taket heller, så....

Noen synspunkter på dette?

HSt
   #1
 29 978     Lillestrøm kommune     0
Du må ha Waterguard e.l

Såler dusj dørene dine så mye? Her er det alltid tørt utenom dusjen
  (trådstarter)
   #2
 11     0
Setter vaskemaskina i dusjen på en pidestall laget for vaskemaskiner. I tillegg setter jeg opp en glass svingdør foran for å hindre skvetting på maskina. Da kan den lekke så mye den vil. Så får jeg finne et annet opplegg når resten av leiligheten er pusset opp.