35    0    0  

Restaurering av vegg bestående av ulike materialer, tips til løsning

 46     0
Hei,

Prøver meg igjen på å få noen tips av folk her som sitter med mye kunskap!

Jeg har revet et kjøkken fra 1939 i forbindelse med omgjøring til soverom (flyttet kjøkken til stue). Bak benkeskapene skjulte det seg mye rart, deriblant ulike fliser, litt mur uten puss etc, jf. bilder. I tillegg er deler av veggen i generelt dårlig stand.

Spørsmålet er da om noen har noen tips til hvordan jeg skal håndtere denne veggen for å få den fin og glatt som resten av rommet. Det hører vel med at der man ser rør på bilde går det nå rør opp mot taket som skal bokses inn evt skjules i et klesskap, men jeg tror veggen bør forbedres i dette området også til tross for dette.

Ville dere gått for rehab gips over hele området? Puss (resten av veggen er jo dekket med puss), flytende gips, herdende masse? Skal selvfølgelig fjerne alle fliser mv før jeg går i gang med dette. Er ute etter noe som ikke vil være for teknisk vanskelig å jobbe med aller helst.

Setter stor pris på inspill!Restaurering av vegg bestående av ulike materialer, tips til løsning - IMG_20210823_105758.jpg - ByggeGirlRestaurering av vegg bestående av ulike materialer, tips til løsning - IMG_20210823_105803.jpg - ByggeGirlRestaurering av vegg bestående av ulike materialer, tips til løsning - IMG_20210823_105808.jpg - ByggeGirl