156    3    0  

Ugler i mosen fra entreprenør og forsikringssak.

 25     0
Visste ikke helt hvor jeg skulle plassere dette innlegget.

Jeg har hatt en vannskade i kjelleren, dette blir dekket av forsikringen. Dette er en stor skade med en estimert prislapp fra takstmann på 250.000. De tilbyr meg 100.000 i kontantoppgjør, og mer penger etterhvert som jeg sender kopi av faktura for å fikse skaden. Dermed tenkte jeg at det var greit å få en entreprenør av forsikringsselskapet til å reparere dette. Så vi satte i gang med det.

De begynner å rive og sier at skaden virker enklere enn antatt, og jeg burde ta kontantoppgjør på gjenoppbygging da jeg kan gjøre en del av gjenoppbygging selv. 

Jeg skjønner ikke helt denne entreprenøren da de veileder veldig rart, har de noe økonomisk gevinst av å gjøre så lite som mulig? De er vel en partner med forsikringsselskapet og må stille med garanti.

  (trådstarter)
   #2
 25     0
Hei. Det er ikke snakk om selve oppbyggingen, mer dette med at entreprenøren har noe å tjene på å gjøre jobben mindre enn det der eller noe å tjene på å anbefale meg å ta deler som kontantoppgjør? Jeg tenker det bør være normalt å få gjort jobben så grundig som mulig å få fakturert riktig antall timer til forsikringsselskapet. Eller får de fastpris uansett og da skjønner jeg at de vil gjøre jobben liten og sitte igjen med mest mulig penger?
jaf
   #3
 5 444     tromsø     0
Både takstmann og entreprenør blir sikker lønnet av forsikringsselskap. Gjentatte ganger. Så det er ikke nødvendigvis nøytrale. Tenkte bilder kunne identifisere om arbeidet var "godt nok". Alltid penger å tjene på å gjøre minst mulig...