#22
 2     1
Jeg vil gjerne komme med en tilbakemelding til alle som refererer Anbudstorget.no negativt.
Anbudstorget skaper kontakt mellom oppdragsgiver og håndverkere som kan utføre arbeidet.
Mange av de som har skrevet innlegg her ser ikke forskjellen på Anbudstorget, og de håndverkerene som bruker denne tjenesten.
Håndverkerne kan registrere seg på tjenesten mot et årlig gebyr, og får da jobber på epost/sms når de matcher arbeidsområdet bedriften jobber med.
Forbruker er selv ansvarlig for å sjekke ut bedriftens referanser, samt skrive kontrakt osv.
Jeg vet selv at det er mye problemer med håndverkere rundtomkring (selv om jeg ikke har opplevd det enda), da alle kan kalle seg håndverker bare fordi de har snekret en planke eller to.
Så for all del ikke døm denne tjenesten, den har faktisk hjulpet svært mange (sjekk referansene på nettsiden).
Men det er jo alltids litt spennende med debatt... Wink
   #23
 8     0
Jeg benyttet denne tjeneste nå for å få fylt 7m3 sement med pumpebil til nyhuset mitt.

Fikk flere henvendelser med ulike priser.
Det største tilbudet var på 79.000, mens det minste var på 15.000. Anbefaler å sjekke referanser og gi for all del denne siden en sjanse, da det helt klart gir oss forbrukere mange valgmuligheter.

Fikk sement i går med pumpebil til 15.000.
Gulvet ble,etter min standard, perfekt ;D
   #24
 51     0
registrerte ett tilbud på komplett el instalasjon på nybygg og fikk 5 tlf fra lokale håndverkere i løpet av neste dag.
De sa anbudstorget hadde ringt dem og gitt dem nummeret mitt.
Det fine med anbudstorget er jo at el installatøren VET at jeg innhenter fler tilbud og presser sikkert prisen ned.
De lokale el firmaene er jeg kjent med fra før og er store aktører/kjeder ;)
Fornøyd foreløpig hvertfall.
   #25
 557     Fetsund     0
Tror nok man er litt "tryggere" jo større jobb man skal ha gjort. Er nok lettere å bli oppringt av mye rart dersom man skal ha gjort små relativt enkle jobber.
   #26
 528     0

Prøvde dette en gang med tilbud på varmepumer... Fikk 1 respons og det var fra samme firma som eg allerede hadde vert direkte kontakt med. Forskjellen var at de hadde lagt på 70 000 på prisen.... Hele greiene virker useriøst....

Signatur
   #27
 738     0
Er nå ferdig med å legge inn anbud på anustorget. Har bare negative erfaringer. Er nå i skikkelig krangel med et useriøst malerfirma som skulle sparkle. Har bare vært tull fra a til å. Nå truer han meg med at det vil få økonomiske konsekvenser for meg om jeg evt. skulle spre et dårlig rykte på hans firma. Så mener han selv at han ikke er useriøs..... Shocked

   #28
 53     0

Enig - de "fagfolkene" jeg har fått kontakt med via Anbudstorget har utelukkende vært Useriøse!

   #29
 1     0

Ja da.... Anbudstorget!!!!    Hold dere unna!

Vi fikk napp på anbudet, Ståle Huse fra firma Trollstein Company (org891738862) ringte.Han var ivrig da han tilbydde seg å gjøre jobben. Han kunne ta jobben, og han kunne starte påfølgende dag.

Vi var lykkelige, endelig skulle vi få lagt stein i inngangspartiet. Han var flink og rask, ingenting å klage på så langt.

Men så begynte det, han skulle komme tilbake å legge ferdig de siste stenene og loppe over etter det var gått en til to uker. Greit sa vi, og dumme oss betalte han hele beløpet som var avtalt.
Siden den gang har jeg sendt utallige tekstmeldinger, og prøvd mange ganger å ringe han. Noen ganger har han svart, og det er alltid en unskyldning. Så plutselig dukket han opp en kveld, dama satt dog i bila og ventet. Og han spurte om det var greit at han kom tilbake kvelden etter.... - dumme meg sa: "OK!" Siden har vi ikke sett han. Sist han svarte på tekstmelding sa han at han var på vei hit.......

Så mitt råd til dere alle er å holde dere unna. Ikke bare er det dårlig utført arbeid, men det er faktisk slitsomt å mase på en "fagmann" over lang tid. Egentlig har jeg vel vært meget tålmodig, siden dette ble påbegynt i april.

Nå går jeg en vinter i møte med en rekke stener som ligger og slenger.

Så hvis dette er "fagfolkene" Anbudstorget formidler - ja da mener jeg hold dere unna!!
   #30
 93     Rygge     0
Vel,

Har benyttet anbudstorget til litt av hvert, deriblant grøftgraving og gulvsliping. For min del har Anbudstorget vært udelt POSITIVE! Anbudene har strømmet inn...

At det er enkelte "useriøse" på disse tjenestene er ikke til å unngå. Men der tror jeg nok vi som kunder må gå litt inn oss selv også. Det er lett og bare hoppe på den rimeligste, uten at man er sikker på om man får alt det den dyreste tilbyr. Da sammenligner man på en måte epler med pærer...

Med sunn fornuft finner man fort ut at de fleste er seriøse, og at man får det man betaler for.