#11
 21     1
Er selv i uke 2 av 5 i utvidelsen av et bad som var under 3 kvm, til å bli til 12 kvm. Ekstra avløp og vann til badekar og annen plassering av vask, toalett og dusj blir samme sted, men alle rør byttet til rør-i-rør. Fliser på gulv, men Fiboplater på vegg, 7 spotter. Nytt stort vindu på vegg hvor det ikke var vindu. Flytting av dør, samt utvidelse av døren til 90 cm dørblad. Ekstra utbygging av veggene ( 5 cm ekstra tror jeg det var) for å få dem bedre isolert.

Totalen uten innredning ble ca 350 000 kroner inkl. mva. 160 000 kroner av dette var til snekker. Innredning har jeg kjøpt selv fra ymse aktører, her får man virkelig flotte ting til småpenger.

Jeg opplever jo at kostnadsposten her var hvor ekstremt mange store ting snekker må foreta seg. Skulle jeg hatt et mindre bad, er inntrykket mitt snekkerposten ville vært betydelig redusert, men at elektrikerarbeidet, rørlegger, samt flislegger, alle skulle hatt enorme summer for en liten flekk med arbeid.

Det hjelper nok at jeg bor i Haugesund, og ikke i Oslo.

   #12
 5,760     OSLO     0
ikke akkurat det TS spør om, men angående riving/pigging av gamle bad kan det være en skikkelig møkkajobb, nesten verdt og betale folk for og gjøre

jeg var med og hjalp en murer vi samarbeider med, og pigge bort et gammelt bad i 2.etg i en enebolig

tror det var ca 4 lag med knall hard støp som vi pigget bort og sjauet ut, det tok vel hvertfall en hel dag, 2 mann
var vel 3 eller 4 lag med armering med varmekabler på

badet hadde bare vært overflate oppusset flere ganger, med ny støp på gulv gang på gang.


HSt
   #13
 36,844     Lillestrøm kommune     0
Jeg går tur i Oslo flere ganger i uken og har gått forbi hus med varebiler med baderomsrørlegger firma logo på (en av dem som har fått litt medfart av en BB bruker) og det som overrasker meg er jo at det ser jo ikke ut som de blir ferdig noen gang.