26 832    49    0  

Byggmax øker prisene med 30-40% Hva nå?

 115     0
Jeg var på Byggmax for å kjøpe hvitt trevirke nå på fredag. Jeg hadde da ikke handlet siden i fjor. Jeg ble imidlertid lettere sjokkert da jeg så at de hadde satt opp prisene på trevirke med 30-40% på alle dimensjoner.

Før var det enkelt. Da var det bare å kjøre til Byggmax når man skulle ha gips/tre/isolajon, men nå kan man jo ikke det lenger. Byggmax har rykket opp i divisjonen til Byggmakker/Maxbo når det gjelder pris.

Noen forslag til hvem som er billig på hvitt trevirke? Kan Coop obs bygg være en mulighet?

   #1
 684     0
Har begynt å handle på coop... de ligger f.eks 1-3 kroner meter under byggmax på det meste av plank.
   #2
 493     Skien     0
Hmm, her i Skien er fortsatt Byggmax billigst av Maxbo, Monter, XL Bygg, Carlsen og Fritzøe og Coop Obs Bygg.
Dog har Byggmax mye dårligere utvalg enn de andre.
Men isolasjon og trevirke handles fortsatt hos Byggmax.
   #3
 296     0
Var på byggmax i dag for å handle ferdig malt mdf tak. På byggmax.no sto det 129,- pr kvm. Ble derfor overrasket når jeg kom dit og prisen var 159,- Tok derfor kontakt med betjeningen. Da fikk jeg beskjed om at man må velge butikk for å få riktig pris. Viser seg at det er stor prisforskjellen fra butikk til butikk. På 60m2 ble det 1800 forskjell.

Trodde byggmax hadde samme pris uansett. Reklamerer jo for det på tv.
Da dro jeg på Coop bygg som hadde samme tak til 149,- pr kvm.
   #4
 2 413     Ønsker ikke besøk av deg     0
Hvis de holder på slik varer det ikke lenge før de er ferdig i Norge.

Hvorfor gidde kjøre ut til slike butikker med tafatt betjening og lite utvalg når man får "alt" billigere hos de andre store.
   #5
 3 669     akershus     0
Ja, da var den moroa over. Jeg har handlet trelast for en god del tusen kroner på Byggmax, nettopp pga deres oversiktelige og fine prispolitikk. Den seansen er definitivt over.

Nå er det knapt noen forskjell til de andre byggvarehusene, og da går heller turen til en av disse, siden de har større utvalg og bedre kvalitet på andre byggevarer. Kanskje man endelig bør få seg et rabattkort?

Tror Byggmax har skutt seg skikkelig i foten med dette. Skulle nesten tro de har ansatt en nordmann i økonomiavdelingen.

   #6
 6 568     Akershus     0
Noe av poenget med Byggmax er at man får lave priser i bytte mot elendig/fraværende service. Dersom de nå øker prisene og fremdeles gir samme service er jeg enig i at det ikke er noen grunn til å handle hos dem lenger.

Jeg handler stort sett på den lokale Maxbo-sjappa. Der får jeg OK priser og en del rabatter. I tillegg er de serviceinnstilt og hjelper mer enn gjerne med å laste på henger, pakke varer inn i plast osv. At man i tillegg kan låne henger gratis uten å måtte betale depositum (som man må i eksempelvis Oslo) er også fint. De maser dessuten ikke om at hengeren må være tilbake til en gitt tid Smile Levering av henger etter stengetid er også helt kurant, bare å trille den inn under porten.
Signatur
   #7
 2 413     Ønsker ikke besøk av deg     0
Se der ja. 2"4" til 18,45 i Bergen. 13.90 hos Coop bygg. Hadde giddet.

   #9
 593     Øvre Eiker     0
Byggmax ved Drammen er nå bare litt billigere enn den lokale Maxbo. Så lite at ekstra dieselforbruk sikkert spiser opp det meste av det jeg sparer. Jeg liker likevel å dra til Byggmax fordi de har den beste drive-in i området hvor det er god plass og oversiktlig og jeg kan gå å se på ting og vurdere hva jeg egentlig trenger uten å ha en ekspeditør hengende over meg hele tiden. Jeg er kanskje litt mer asosial enn folk flest.

Panel, og lekter til to vegger jeg skal bytte på ble derimot kjøpt på Maxbo da de hadde 20% på material for litt siden. Da ble de litt billigere enn Byggmax, og jeg visste akkurat hva jeg skulle ha.
pwb
   #10
 2 030     Ski     0
Kjøpte fiberduk i dag, Byggmax skulle ha 449,- for 35kvm (1,4x25), kjøpte på Skibygg til ca samme pris men da var det 75kvm altså DOBBELT så dyrt på byggmax.
Kjøpte XPS 50mm samtidig og ga litt over 400.- på skibygg mens byggmax skulle ha 640,- så 50% DYRERE på byggmax. Byggmax i ski ligger noen hundre meter unna skibygg og de er dyrere, hva f.... er det som skjer?? Har brukt de noen ganger men aldri igjen, da må de halvere prisene sine.