#11
 3 481     Akershus     0
Jet bygger nå. Dvs snart. Vi kommer til å la utbygger gjøre det meste, og trekke ut der utbygger er urimelig dyr. Men uansett skal det godt gjøres å sette opp hus til 13150 kr PR m2. Det er langt under Alvsbyhus, som er det absolutt billigste ferdighuset.

En annen ting er at mange banker vil si nei, med mindre du virkelig detaljert kan vise hvordan du kommer i mål. Min bank var skeptisk til alle budsjett under 25k PR m2 før tomtepriser. Husk også at dersom byggeperioden drar ut i 2-3 år blir finanskostnadene astronomiske.Er grunnarbeider med i Älvsby sine hus, eller er prisen at de kommer til ferdig grunnmur?

.Thag
Signatur

   #12
 664     0
Tror Älvsby hus er med plate på mark, hvis jeg ikke husker feil fra en artikkel i lokalavisen.
HSt
   #13
 26 344     Lillestrøm kommune     0
Älsvby hus monterer på krypkjeller, de kan visst ikke sette opp på annet vis. Hvem som lager krypkjeller vet jeg ikke. I en tråd spurte jeg om de kunne sette opp huset på en grunnmur (full høyde) svaret fra andre var nei.

TS har ikke svart på hvordan han vil bygge, lager de selv grunnmur i thermomur og legger på dekke selv og hudprodusenten setter huset på dette så kan de spare mye på dette. Men arealet i sokkel/Kjeller må være iberegnet totalen.
   #14
 2 616     Asker     0
Tror man må ha opparbeidet tomten, og Alvsbyhus leverer ringmur. Men det koster ikke stort å montere. Samt de bruker ikke radonduk.
Signatur