44 036    30    1  

Kostnader for å pusse opp bad

 39     Bærum     0
Vi har et lite bad på ca 5 kvm, som vi ønsker å pusse opp.

Det er i dag våtromsplater og vinyl, men vi ønsker nytt flislagt bad, med badekar, dusj, do og servant.
Må i tillegg trolig fornye rørene opp fra kjøkkenet til badet.

Vi har mulighet til å gå til ca 200 000 på dette. Bør dette være tilstrekkelig, eller bør vi budsjettere med enda mer?

(Vi kommer ikke til å velge ekstravagante løsninger, men helt greie fliser, badekar, rimelige baderomsmøbler, osv)

  (trådstarter)
   #2
 39     Bærum     1
Glemte å skrive det:
Satser på å sette ut alt til et firma, dvs ikke gjøre noe selv.
   #3
 358     Stavanger     0
Vi bygget ut nettopp ett bad, fra ca 3m2 til ca 6m2. Alt det gamle ble revet ut og ble bygget opp på nytt. Fliser på gulv og vegg. Malt gips i tak. Rør i rør opplegg. Dobbel servant og 2 skapet. Dusjløsning på gulv. Dette kom på ca 250.000 kr. Alt gjort via rørleggerfirma her i Stavanger.
   #4
 22 352     Akershus     0
200 000 bør holde. Firmaet jeg holder litt på med tror jeg lå på 130-150 for et komplett bad med søknad for et tilsvarende bad gjort i fjor.
CSI
   #5
 583     Hordaland     0
Det er så horrible priser på badoppussing at alle undtatt de med fyrstegasje (som ikke har 10 tommeler) havde tjent stort på at få 1-2 mdr. permission fra jobb. Slike beløb er hele netto'en for en godt voksen lærer's jobb i et helt år!
   #6
 97     0

Det er så horrible priser på badoppussing at alle undtatt de med fyrstegasje (som ikke har 10 tommeler) havde tjent stort på at få 1-2 mdr. permission fra jobb. Slike beløb er hele netto'en for en godt voksen lærer's jobb i et helt år!


Oppussing av bad er faktisk arbeid ikke jeg ville ha satt bort for enhver pris, det meste kan man gjøre selv med mindre man har, som du nevner, 10 tommeltotter Smile
  (trådstarter)
   #7
 39     Bærum     0
Takk for gode innspill

Siden jeg er nevnt i to innlegg over ( = minst 6 tommeltotter...):
Med to små barn og en jobb det er vanskelig å ta seg særlig fri fra, har jeg null problem med å betale et firma for å gjøre hele jobben. Det svir på pungen, men da går det ikke på bekostning av famlielivet - og jeg føler meg tryggere på hvordan sluttresultatet blir.


   #8
 22 352     Akershus     0
Det er mange prosesser når man bygger et bad, og det er arbeidskrevende. Det tar tid hvis man skal få et godt resultat. Jeg har sett at mange som utfører bad ikke tar seg den tiden, og når selv det synlige er dårlig kan man lure.

Det at baderomsoppussing skulle søkes om fordyret det enda mere. Glad det er borte.
   #9
 270     Skedsmo     0
Vi totalrenoverer 2 stk bad. Ene på 7m2 og det andre på 6m2. Vi havner på ca 380` ferdig når vi bruker fagfolk til alt. Som nevnt over, så hadde jeg nok gjort alt snekker og flisarbeid selv hvis jeg hadde hatt tid, samt hvis jeg hadde vist at vi skal bo her lenge. Men da vi fort kan finne på å flytte iløpet av 5 års periode, så valgte vi å få NORSKE fagfolk med papirer til å ta badet. Da jeg er ganske sikker på at flere og flere kommer til å kreve å se papirer på alt arbeid som er gjort i en bolig fremover. Ifølge kontakter i takstmann-miljøet vil også takstmenn fremover gjerne se papirer på utført arbeid på bad/kjøkken/el-arb. osv.når de taksterer boliger.

Samt at med fagfolk så er begge badene oppe å går iløpet av 7-8 uker, kontra å levd uten 2 bad kanskje en 4-5 mnd.
   #10
 1 307     Hardanger     0
Bad er veldig ressurskrevende, det er veldig mye arbeid og mye dyre komponenter. Skal du gjøre det selv er det veldig mye å sette seg inn i og.

Skjønner godt at det er dyrt.
Signatur