2 164    0    0  

Stavanger omeng. Prisoverslag graving++ tomt.

 59     0
Trenger hjelp til et overslag på graving på tomt. Jobber med budsjettering av planlagt husbygging. I og med at tomten ikke er 100% bestemt/valgt tar vi utgangspunkt i:

- det ikke trengs sprenging
- tomten er flat
- grunnforhold er "ikke kompliserte"
- tilkobling kloakk og vann er ved nabotomt, ca 30-40 meter unna

Jeg trenger overslagspris på:

- All graving, komprimering og finplanering på tomt (klart for grunnmursarbeid, etter hvert klart for plen rundt hus, preppet for asfaltering frem til garasje og for steinlegging fra garasje til inngangsdør, graving til kloakk, vann, strøm til hus/garsje).
Må også inkludere graving for rør/kabler)
- Bortkjøring av masse
- Alt av ny masse som trengs inntil/over drenering/grunnmur samt alle andre steder på tomt.
- Alt av grunnisolering rundt hus, evt. rundt garasje, og i innkjørsel (regn ca 15 meter)

I tillegg trenger vi pris på materiale og evt. arbeid som ikke kommer med ovenfor ifm. gravingen for:

- drenering
- vann/kloakk

Tror det skulle dekke det meste. Ideen er at overnevnte overslagspris skal dekke kostnadene for tomten som må gjøres for at man kan begynne arbeide med grunnmur og det som gjøre av overnevnte arbeid etter at grunnmuren er støpt, ja kanskje til og med etter huset er reist (prepping av vei inn til hus/garasje for asfalt/stein osv).

Hus har grunnflate på ca 121 m2 og skal ha kjeller.
Garasje har grunnflate på ca 70m2

Kom også gjerne med tips, fra erfaring, om hvem vi kan bruke i området (Stavanger/Randaberg/Sandnes/Sola). I og med at tomt ikke er klar er det vanskelig å hente inn pris fra firma og ikke ønsker jeg det heller. Finnes sikkert folk her på forumet som kan svare. Ikke trenger jeg det så pinlig nøyaktig heller. En total pris på overnevnte som er +/- 50 000 kr holder, dog oppstykket pris hadde vært veldig fint da jeg er interessert i å skjønne hva hver enkelt ting koster ved evt. justeringer, hvordan tomten blir osv.

Takker for hjelp.