13 124    1    4  

Pris på bygging av firemannsbolig

 1     1
Lurer på hvilke byggekostnader en kan regne med dersom en ønsker å bygge en firemannsbolig med leiligheter i størrelsesorden 60 kvm, medium standard for utleie.

Har ei helt flat tomt på 1´350 kvm, med sandgrunn og på denne tomta står det et toetasjers hus med kjeller fra 1928, som er gunstig plassert nær tomtegrensa med tanke på posisjonering av enda et bygg på tomta.

Bygningen ønskes reist i klassisk stil for å gli inn i den eksisterende stilarten i nabolaget.

Noen der ute som har greie på hva dette vil koste, gjerne ca pris med og uten kjeller?

   #1
 25     3
Hei,
Jeg ser at ingen har svart deg på denne. Jeg kjenner ikke til hvordan byggemetode du ønsker, men jeg tror likevel dette kan hjelpe litt på veien for å få et inntrykk av hva byggekostnadene for en firemannsbolig kan komme på.
Vi leverer prefabrikkerte boliger og har en firemannsbolig ved navnet Elisabeth.
Det totale BRA på denne firemannsboligen er 289,1 m2, hver leilighet har BRA på 72,7 m2 – så noe større enn hva du ønsker.  Vi leverer det vi kaller ”nøkkelferdig” eller ”malingsklart”, ved malingsklart er den veiledende prisen eks. moms er 2.948.700 (for Øst-Norge) og 3.070.500 (for Vest-Norge). Dette inkl.  EL, VVS, listverk og kjøkken.
I denne prisen inngår ikke maling innvendig/utvendig, peis, pipe, badinnredning og fliser, varmekabler. I tillegg kommer grunnmur i tillegg (prisen for grunnmur varierer, men ligger på ca 1000 pr. kvm.)
Den firemannsboligen vi har ikke kjeller.

Håper dette ga deg en indikasjon på ca. pris :)
Lykke til!
Pris på bygging av firemannsbolig - 3.el.4m.jpg - ABChus
Signatur