4 595    9    0  

Nøkkelferdig hus, men egen arkitekt.

 2     0
Hei
Ny i forumet, men har så vidt tittet innom her og tror nok jeg kommer til å tilbringe en del tid her. Nå ser det ut til at vi skal bygge hus  Grin .
Vi har en tomt vi skal legge inn bud på og har vært i kontakt med arkitekt som har tegnet for oss. Vi har absolutt ingen erfaring og lite peiling, men vet hva vi vil ha Smile . Men for å unngå store problemer ønsker vi å få et byggfirma til å levere et nøkkelferdig hus for oss.

Så til spørsmålet til dere her inne:
Hvem skal jeg kontakte for prisoverslag? Noen erfaringer og anbefalinger? Evt noen vi absolutt bør styre unna?
Vi skal bygge i Oslo.

Alt av råd tas i mot med takk, for dette er egentlig litt skremmende.

   #1
 194     Ålesund     0
arkitekten kan vel bidra her? Om ikke er byggmestere et annet godt utgangspunkt. I tillegg trenger dere vel elektriker og rørlegger om ikke byggmesteren kan tipse. Til slutt vil jeg anbefale en ekstern byggeleder som kan hjelpe dere å følge opp underveis og sjekke at alt blir faglig korrekt utført. flere her inne har meldt fra om at byggelederen har bidratt til å spare penger i prosjektet allerede under vurdering av tilbud og valg av løsninger. Om du søker litt på forumet finner du mer info om dette.

Lykke til!
   #2
 651     0
Velkommen!
- Artig og kjempe skummelt å bygge hus  :D
1000 ting man aldri viste man noen gang skulle ta stilling til, og mye å sette seg inn i -men man lærer på veien, og innser man burde bygge en gang til ;)


Lykke til, håper dere får drømmehuset deres  Smile
  (trådstarter)
   #3
 2     0
Takk for svar Smile Alt er nyttig for en som er ganske grønn.

Vi ønsker helt nøkkelferdig, vi kommer ikke til å gjøre noe selv. Jeg er desverre ikke gift med noen handyman…
Med et nøkkelferdig hus tenker vi noen som kan ta hele prosjektet, så vi ikke må tenke på delelementene. Vi svarer selvfølgelig på spørsmål og er klar for å ta stilling til diverse, men vi ønsker noen som kan sørge for at alt er inkludert (elektrisitet, rørlegging, snekring osv osv)

Vi har spurt arkitekt og fått et par navn. Men vi ønsker å spørre flere for å få best mulig tilbud av en dyktig byggmester/entreprenør.

   #4
 9 677     Kysten     0
Akritekten skal lage arbeidstegninger og være ansvarlig søker? Få han til å lage en detaljert materialbeskrivelse for tømmerarbeid, mur/betong, hva rørentreprisen skal inneholde og elektriker. Han kan også lage en beskrivelse på hva grunnarbeid skal inneholde. Dere trenger da pris fra ett firma som priser alt dette til dere, disse er da ansvarlig for å samordne alle fag på byggeplassen.

Foruten pris er det viktig at dere føler god kjemi med dette firma ellers kan det bli en tung prosess.
   #5
 813     Østfold     0
Du kan jo prøve IEC hus follo. Vi har vært grunn entreprenør for et par prosjekter hvor de bygger, og de gjør et solid og seriøst inntrykk med det lille jeg har hatt med de og gjøre.
(dialog under bygging, for og utføre inntilfylling, singling av ringmur osv)
Jeg vil også presisere at vi har hatt kontrakt direkte med byggherre, og har såleds ikke noen form for relasjon til de.
Signatur
   #7
 4     0
Vi og vurderer iec hus. Mange fine løsninger, virker proff og ærlig! De ordner "alt".Lykke til!!

   #8
 25     0
Tusen takk for anbefaling Skage Næss og The Fu :)

Hjelpviskalbygge; Vi tilbyr alle husene våre fra malingsklare til nøkkelferdig. Ved nøkkelferdig er deres oppgave å sørge for graving og utstikking, og så klart valg av interiør – så tar vi resten.  Om vi skulle være aktuelle for dere, møter vår boligkonsulent i Follo dere gjerne for en uforpliktende prat, tomtebefaring og gir dere et pristilbud.
Boligkonsulent i Follo, Johan Nielsen // 991 52 828 // johan.nielsen@iec-hus.no

Signatur
   #9
 5 412     Langhus     0
Nå bygger/leverer vel IEC kun de modellene de har i katalogen sin, så arkitekt trenger du vel neppe der.

Jeg bygde et "ikke kataloghus" med Follo Bygg og Eiendom http://www.follobyggeiendom.no med hovedkontor i Ski, vet de tar oppdrag i Oslo også.
Vi er veldig godt fornøyd med leveransen vår.
Signatur