165    1    0  

Starte firma, boligkjøpshjelp

 1     0
Hei!

jeg vurderer å starte et nytt firma. Jeg opplever at megler alltid er på selgers side i en boligkjøps-prosess. Og at meglers kunnskap om boligens tekniske tilstand enten er fraværende, eller ikke kommuniseres objektivt. Dette har ført til at flere har kommet i problemer i etterkant av et salg.
Mange opplever lenge etter kjøpet av boligen, at boligen hadde mangler de ikke følte de ble informert om av megler, tilstandsrapport, eller annen info i prospektet. Boligkjøps-prosessen går utrolig raskt. I et travelt liv er det vanskelig å få tid til å finelese prospekter. Begrenset kunnskap om byggtekniske ting, og markedet gjør at man ikke har forutsetning til å avdekke feil og mangler i løpet av en kort visning. Jeg ønsker å tilby en tjeneste hvor folk kan føle seg trygge på at de vet akkurat hva de byr på når de legger inn et bud på en bolig. Gi meg gjerne tilbakemeldinger på hva dere syns om prosjektet. Og jeg er høyst takknemlig om du tar deg tid til å svare på undersøkelsen under. 

https://docs.google.com/forms/d/e/1F...rm?usp=sf_link

TSt
   #1
 6 377     0
Dette høres ut som en av de mest risikabel bransjene en kan gå inn i. En vil jo kunne overta ansvar for at ting er OK hvis en har stått for kunnskapen på forhånd. I tillegg vil selger nesten alltid bli frifunnet når kjøper har hatt med ekspertise som burde ha funnet ting. (Det du ikke finner kan en ikke forvente at selger kjenner til).

Derfor vet jeg ikke helt om en vil lykkes med dette.