kcd
   #11
 139     0
Hei!

Jeg vil råde deg å gå inn på https://www.eksperthjelp.no/ ( eller andre advokat sider) og sende dette spørsmålet til en advokat der, det koster 250kr , men jeg vil påstå at det er vel brukte penger i dette tilfellet. Du får svar innen 3 dager.

Så sist men ikke minst, lykke til, håper det ordner seg Wink

   #12
 12     0
Vi brukte Forbrukeradvokatene (Ola Fæhn )når vi var i sak mot selgers forsikringsselskap (Tennant). Vi fikk tilslutt penger etter 2 års frem og tilbake, da forsikringsselakpet ga et tilbud 3 uker før rettsaken.

Utrolig nok spiller kjøpssum inn når man er i sak. "Feilene/manglene" må være så betydelige at de utgjør ca 5% av kjøpssummen. I hvertfall var det slik da vi inngikk forlik i 2003.

Det er så og si umulig å sloss mot forsikringsselskapene. De benekter alt så lenge som de kan. Vær derfor rimelig sikker i din sak før du bruker tid og penger på en slik prosess. Det er rett og slett pyton. Hvis dere velger advokat velg i hvertfall en som er ekspert på slike saker.
   #13
 123     0


Takst: Montert ESWA i gulv og tak. Et felt gulv defekt.
Feil: Total defekt ESWA.
Har talt med to takstmenn. Den ene mente at dette var en klar feil, mens den annen mente at den antatte livstid for ESWA var nått (ca 30 år) og det derfor ikke var noget at gjøre.


Det virker usannsynelig at alle felt i ESWA anlegget har blitt defekt i løpet av kort tid. Eswa i original form kunne bygges opp av elementer med forskjellige lengder, men mener disse elementene er paralellkoblet, så omfanget av 1 feil begrenser seg til et element, eller et felt.

Er nok mulig å sannsynliggjøre at ESWAen var defekt før salg, men regner med en evt. erstattning vil bli så liten at det ikke er lønnsomt å ta dette videre. Du får nok ikke dekket legging av ny varmefolie uansett...  Sad
   #14
 802     Akershus     0
Aldri så galt at det ikke er godt for noe.......

Om varmefolien er ødelagt kan du trøste deg med denne Wink.


"Eksponering for lavfrekvente elektriske felt skyldes i alt vesentlig kilder i boligen. Jordfeil kan gi meget høy felteksponering. Varmefolie i taket gir kraftig belastning."
http://www.sykavhuset.no/elektriskefelt.htm

I hus med ESWA-varmefolie, kan det elektriske feltet bli vesentlig
høyere enn i andre hus.
http://folk.uio.no/arntvi/ffv99.pdf

Da jeg kjøpte hus for noen år siden skygget jeg i hvertfall unna hus med ESWA.
Ikke at jeg har så veldig greie på det, men syntes det er greit å være føre var...   #15
 21 485     Enebolig     0
andreassveen:

Det kan jo tenkes at ene fasen fra termostaten har falt av, og da er jo alle felt "defekte"